Prodej bytu 2+kk, Svitavy, náměstí Míru, 57 m2

náměstí Míru, Svitavy - Město

2 850 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 13 582 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Svitavách

Informace k bytu

Nabízíme k prodeji jedinečný byt 2+kk v samém centru města Svitavy, přímo na náměstí. Tento atypický byt se nachází ve 2. patře bytového domu, který má pouze dvě patra, což mu dodává komorní atmosféru. Byt prošel kompletní rekonstrukcí a zaujme vás svým otevřeným prostorem zdobeným původními trámy, které dodávají interiéru charakteristický styl. Střešní světlík vytváří v bytě velmi příjemnou atmosféru. Okna bytu směřují do klidné zahrady.

Jedním z hlavních benefitů je, že kromě samotného bytu získáte také podíl na společné zahradě s možností parkovat přímo u domu, což je v centru města obrovskou výhodou.

Byt je vytápěný elektrickými přímotopy a je napojen na městskou vodu i kanalizaci. Celá elektroinstalace je nová.

Dům nabízí další bytové jednotky různých velikostí, rádi vám umožníme jejich prohlídku.

Lokalita je ideální - když vyjdete ven, jste hned v srdci dění města, s kavárnami, obchody a veškerou občanskou vybaveností na dosah ruky. Byt je tak skvělou volbou nejen pro mladší generaci, která hledá pohodlné bydlení v centru, ale především také jako investice. Byt je nyní pronajat skvělé nájemnici s nájmem na dobu určitou. Současný měsíční čistý nájem činí 9000,- Kč, poplatky vč. el. energie činí 3790,- Kč.

Energetický štítek prozatím nebyl zpracován, proto uvádíme tř. G.

Pokud hledáte byt, který je originální, s duší a perfektním umístěním, neváhejte a přijďte se podívat!

S vyřízením hypotéky vám rádi pomůžeme.

Těšíme se na vás na prohlídce!

Parametry bytu

Cena
2 850 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
4. 10. 2024
Adresa
náměstí Míru, Svitavy - Město
ID
35
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
57 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
57 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 9 lidí

Prodejce

Jana Rušidi

Jana Rušidi

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Svitavách?

Podobné nemovitosti