Prodej bytu 3+1, Humpolec, Fügnerova, 65 m2

Fügnerova, Humpolec

3 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 16 632 Kč /za měsíc

(včetně provize RK a právního servisu)

Exkluzivní partneři v Humpolci

Informace k bytu

Nabízíme k prodeji velmi hezký byt 3+1 s balkonem, který se nachází ve 2. nadzemním podlaží zatepleného panelového domu v klidné a žádané lokalitě nedaleko centra města Humpolec. Byt je velmi dobře dispozičně řešený a prošel řadou modernizací, díky nimž nabízí komfortní a příjemné bydlení.

Byt disponuje 3 pokoji, kuchyní a balkonem, což z něj činí ideální prostor pro rodinu nebo pro ty, kteří hledají větší komfort. Interiér bytu je po rekonstrukci, nová plastová okna s izolačním dvojsklem poskytují dobrou tepelnou i zvukovou izolaci. Modernizováno bylo i v r. 2017 zděné jádro, které zahrnuje koupelnu se samostatným závěsným WC. V koupelně je dostatek prostoru pro umístění pračky. Byt rovněž prošel výměnou stoupaček a odpadů, které jsou nyní v plastu a každý byt má samostatné vodoměry na teplou i studenou vodu. Centrální topení je rozvedeno do každé místnosti a každý pokoj je vybaven odpočtovými měřáky pro spravedlivé rozúčtování nákladů na vytápění.

Kuchyně je vybavena pěknou kuchyňskou linkou, která obsahuje plynový sporák s elektrickou troubou, digestoř a mikrovlnnou troubu. Navíc je zde připravený prostor pro instalaci myčky, kterou si případně můžete snadno osadit.

K bytu náleží sklepní kóje v suterénu a možnost využívat společnou kolárnu. V bytovém domě je nově vybudovaný výtah, což je velkou výhodou.

Byt je v osobním vlastnictví a je možné ho financovat prostřednictvím hypotéky nebo stavebního spoření. Rádi vám s financováním pomůžeme – náš hypoteční makléř vám zdarma zajistí potřebné kroky a poradí s optimálním řešením a výhodnou úrokovou sazbou.

Tento byt je ideální volbou pro ty, kteří hledají klidné a komfortní bydlení s výbornou dostupností do centra města. Pro více informací nebo prohlídku bytu nás neváhejte kontaktovat.

Parametry bytu

Cena
3 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK a právního servisu
Náklady na bydlení
7000
Aktualizováno
3. 10. 2024
Adresa
Fügnerova, Humpolec
ID
4987
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
65 m2
Patro
2. z 5
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha nemovitosti
65 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Telekomunikace
Internet, Kabelové rozvody
Doprava
Vlak, Dálnice, Autobus
Voda
Vodovod
Balkon
Sklep
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Reality Vysočina s.r.o.

Reality Vysočina s.r.o.

Beckovského 2045, Havlíčkův Brod

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Radek Peřina

Radek Peřina

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Humpolci?

Podobné nemovitosti