Prodej ubytování, Sedlec, 280 m2

Sedlec

12 995 000 Kč HYPOTÉKA od 61 930 Kč /za měsíc

(včetně provize RK)

Exkluzivní partneři v Sedlci

Informace k nemovitosti

Vinařský penzion u Čápa s UP 280 m² Sedlec u Mikulova

___Nabízíme vám zajímavou příležitost ke koupi zaběhlého, obzvláště u cyklistů oblíbeného penzionu v turisticky hojně navštěvované lokalitě Sedlec u Mikulova. Penzion disponuje dvěma prostornými apartmány, z nichž jeden je v přízemí a nabízí tak bezbariérový přístup s vlastním vchodem bez překážek. Apartmán má dispozici 3+kk a je plně vybavený včetně moderní kuchyně s myčkou, troubou, varnou deskou, lednicí a rychlovarnou konvicí. Samozřejmostí je koupelna a WC. Hned vedle apartmánu je k dispozici vyvýšená venkovní terasa s posezením a možností grilování.
___Velkorysý podkrovní apartmán rovněž s vlastním vchodem a dispozicí 3+kk, navíc s rozlohou přes 100 m² v ničem ve vybavenosti nezaostává a naleznete zde vše potřebné pro svůj klid a pohodlí. Příjemným benefitem jsou zde krbová kamna, dvě samostatné šatny a spíž.
___V prostorných chodbách naleznete několik stojanů pro bezpečnou úschovu kol a ve sníženém mezipatře další 3 samostatné WC. Zde je k dispozici také vinný sklep a technická místnost s kondenzačním plynovým kotlem pro případný dohřev vody. Za domem je prozatím ne zcela využitá zahrada, kde pouze její část je využívána jako terasa pro podkrovní apartmán. Nabízí se tak dobudování např. pergoly s bazénem, inspirativní vizualizaci uvádíme ve fotogalerii.
___Byť má penzion vysoké hodnocení od hostů na bookingu (9,7), na stavbu ale netřeba pohlížet jen jako na penzion, neboť je ideální pro ty, kteří hledají buď nemovitost k bydlení s možností podnikání, nebo dvougenerační bydlení.
___Celý dům je vybaven systémem centrálního vysávání a je energeticky soběstačný, díky FTV s 5kW lithiovou baterií. K příjemnému žití v horkých letních dnech je vybaven klimatizací. Je napojen na vodovodní řad, kanalizaci, elektřinu i plyn. Pro parkování min. čtyř automobilů je vyhrazeno místo před domem.
___Sedlec je ideálním místem pro ty, kdo hledají klid a pohodu venkovského prostředí. Nabízí široké možnosti relaxace i aktivního odpočinku a je skvělým výchozím bodem pro cyklovýlety po krásném Lednicko-valtickém areálu.
___Tak ať už chcete podnikat v turistickém ruchu, nebo bydlet v blízkosti Pálavy, neváhejte mě kontaktovat, zde je obojí možné. Těším se na setkání při prohlídkách.

Parametry nemovitosti

Cena
12 995 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
3. 10. 2024
Adresa
Sedlec
ID
919530
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
280 m2
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
168 m2
Plocha nemovitosti
400 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Miroslav Rebenda

Miroslav Rebenda

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje ubytování v Sedlci (okr. Břeclav)?

Podobné nemovitosti