Prodej rodinného domu, Klučov, 172 m2

Klučov

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Exkluzivní partneři v Klučově

Informace k domu

Nabízím k prodeji rodinný dům v dispozici 5+kk v obci Skramníky. Nabízím Vám k prodeji rodinný dům v obci Skramníky. Jedná se o venkovský dům na nádherném místě, kde na Vás dýchne příjemná atmosféra dob minulých. Dům se skládá z několika částí. Nejvýraznější je přední část domu se secesním severním průčelím, ukončeným dvěma mohutnými štíty. Zde se v minulosti nacházela venkovská hospoda. Ze dvora se vchází do přístavby, kde se nachází hlavní obytná část, jejíž součástí je kuchyňský kout s obývacím pokojem, ložnice, koupelna s vanou a s WC, místnost s přípravou na druhou koupelnu, 2 průchozí pokoje a pokoj se šatnou a výstupem na rozlehlou zahradu.


Dům se nachází v klidné lokalitě na okraji obce, je jednopodlažní a částečně podsklepený. Současné uspořádání lze přeměnit na vícegenerační bydlení.


V domě byla v nedávné době započata rekonstrukce. V obytné části domu jsou vybudovány nové odpady, nové rozvody elektřiny i vody.


V ložnici, obývacím pokoji s kuchyňským koutem a vstupní chodbě je nové podlahové vytápění s anhydritovou vrstvou, na které je položen koberec.


Vytápění zajišťuje automatický kotel s násypkou na tuhá paliva. Voda je ohřívána elektrickým bojlerem, který je nový a stále v záruční době.


Nad obytnou částí domu je částečně pochozí půda.


Dům je napojen na inženýrské sítě (elektřina, voda, kanalizace).


Zahrada je mírně svažitá, celá oplocená a výrazně členitá. Nachází se zde užitková zahrada, jezírko a skleník. Zároveň je osázená okrasnými i ovocnými dřevinami a poskytuje tak úžasné místo pro odpočinek a relaxaci. Nové rozvody vody jsou vybudovány i po zahradě pro snadnější zalévání.


Dvůr je rovinatý, rovněž celý oplocený a nachází se zde studna s novým čerpadlem, chlév, dílna, garáž a další přístřešky. Dvoru dominuje velký ořešák, který na první pohled dotváří autenticitu tohoto venkovského stavení.


Celková výměra pozemku vč. zastavěné plochy je 1.702 m2, přičemž zastavěná plocha a nádvoří tvoří 721 m2 a zahrada 981 m2.


V obci se nachází dětské hřiště a zastávka autobusu, odkud jezdí pravidelné autobusové spoje směr Český Brod, Pečky nebo Říčany.
Ostatní občanská vybavenost se nachází v nejbližších okolních obcích.


Víte, co je přední výhodou polohy obce Skramníky? Je to právě dojezdová vzdálenost do Prahy. Jelikož se Skramníky nachází cca 7 km od nájezdu na dálnici D11, trvá cesta autem např. na Černý most přibližně pouhých 30 minut. A právě toto vytváří z této nabídky jedinečnou příležitost, jak propojit bydlení na vesnici s prací v Praze.


Nemovitost lze hradit z hypotečního úvěru, který pro Vás rádi vyřídíme. Průkaz energetické náročnosti budovy nám prozatím majitelem nebyl dodán, proto uvádíme třídu G.


V případě jakýchkoliv další dotazů, případně sjednání prohlídky, mě, prosím, neváhejte kontaktovat.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
3. 10. 2024
Adresa
Klučov
ID
2810
Stavba
Smíšená
Stav objektu
V rekonstrukci
Plocha užitná
172 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1702 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RK BOHEMIA s.r.o.

náměstí 14. října 1307/2, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Luboš Jedelský

Luboš Jedelský

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Klučově (okr. Kolín)?

Podobné nemovitosti