Prodej rodinného domu, Březno, 120 m2

Březno

5 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 26 211 Kč /za měsíc

(včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Exkluzivní partneři v Březně

Informace k domu

Nabízím k prodeji pozemek s domem o dispozici 3+1, který je kompletně podsklepený, za cenu stavební parcely v této lokalitě. Pozemek o rozloze 1917 m2 je ideální pro výstavbu nového rodinného domu, alternativně může být dům určen k celkovým úpravám, což vám umožní realizaci vlastních představ o ideálním bydlení.

Územním plánem je celý pozemek umístěn v ploše smíšené obytné venkovské. S ohledem na tuto skutečnost je cena této nemovitosti stanovena na základě pečlivě vypracované cenové mapy z prodaných a nabízených pozemků v roce 2024, přičemž se pohybuje na její spodní hranici.

Voda je v současnosti čerpána ze studny na pozemku sousedního domu, který kdysi patřil jednomu majiteli. Odpad je pravděpodobně sveden do septiku. Je důležité počítat s tím, že technický stav domu je horší, což však nabízí příležitost pro úpravy dle vašich představ.

Jedinečnost této nabídky spočívá především v lokalitě. Pozemek se nachází mimo satelitní zástavbu rodinných domů, uprostřed okolní přírody. Tato poloha vám zajistí dokonalé soukromí a klid, a přesto budete mít Mladou Boleslav na dosah ruky – cesta do centra města trvá pouhých 14 minut jízdy. Bližší informace vám ráda poskytnu osobně na prohlídce. Nepropásněte tuto výjimečnou příležitost žít uprostřed přírody a přesto na okraji města.

Parametry domu

Cena
5 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
3. 10. 2024
Adresa
Březno
ID
00121
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
120 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
1917 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 10 lidí

Prodejce

Mgr. Vladimíra Kutschková

Mgr. Vladimíra Kutschková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Březně (okr. Mladá Boleslav)?

Podobné nemovitosti