Prodej bytu 3+kk, Budiměřice, 77 m2

Budiměřice

4 090 000 Kč HYPOTÉKA od 19 492 Kč /za měsíc

(vč. právního servisu a provize RK)

Exkluzivní partneři v Budiměřicích

Informace k bytu

Prodej bytu 3+kk 77 m² Budiměřice, okr. Nymburk

Hledáte příjemné bydlení v klidné obci s výbornou dostupností do města?
Máme pro vás skvělou nabídku – krásný cihlový byt 3+kk v malebné obci Budiměřice, okres Nymburk. Tento byt se nachází ve 2. nadzemním podlaží a jeho užitná plocha činí 77 m². Bytový dům, ve kterém se byt nachází, je obklopen zahradou a nabízí celkem čtyři bytové jednotky, což zajišťuje klidné a pohodlné bydlení.

Orientace oken na jihozápad a severovýchod zaručuje dostatek přirozeného světla po celý den. Kuchyně je vybavena všemi potřebnými spotřebiči, což oceníte při každodenním vaření. Koupelna je vybavena vanou a samostatné WC přidává na komfortu. V bytě se také nacházejí vestavěné skříně, které poskytují dostatek úložného prostoru pro vaše věci.

K bytu náleží dva prostorné sklepy (16 m²) a možnost užívání dvou parkovacích stání na pozemku.
Vytápění a ohřev vody je řešeno elektrickým kotlem s průměrnou roční spotřebou 1.600 kWh. Pro milovníky tradičního vytápění je k dispozici i kotel na tuhá paliva. Severní stěny bytu jsou navíc zateplené, což přispívá k úsporám energie a pohodlí.

Budiměřice nabízí veškerou potřebnou občanskou vybavenost – restauraci, obchod, základní školu pro 1. stupeň, sportovní centrum, obecní úřad, čerpací stanici i autobusovou dopravu. Milovníci přírody ocení okolní krajinu, která je ideální pro procházky a cyklovýlety. Do Nymburka nebo Poděbrad dojedete autem během pár minut.

Tento byt představuje ideální bydlení pro rodiny i páry, kteří hledají klidné místo k životu s výbornou dostupností do města.
Projděte se ve virtuální prohlídce a podívejte se na video. Pokud Vás tento byt zaujal, ráda Vám ho ukážu osobně. Neváhejte a domluvte si prohlídku ještě dnes na +420 734 766 055.
______________________________________________________________-

Are you looking for comfortable living in a peaceful village with excellent access to the city?

We have a great offer for you – a beautiful 3-room apartment in the picturesque village of Budiměřice, in the Nymburk district. This apartment is located on the 2nd floor and offers a total area of 77 m². The building, surrounded by a garden, consists of only four residential units, ensuring quiet and comfortable living.

The windows are oriented to the southwest and northeast, guaranteeing plenty of natural light throughout the day. The kitchen is fully equipped with all necessary appliances, which you will appreciate in your daily cooking. The bathroom features a bathtub, and the separate toilet adds extra convenience. The apartment also includes built-in wardrobes, providing enough storage space for your belongings.

The property includes two spacious cellars (16 m²) and access to two parking spaces on the premises. Heating and hot water are provided by an electric boiler with an average annual consumption of 1,600 kWh. For those who prefer traditional heating, there is also a solid fuel boiler available. Additionally, the northern walls of the apartment are insulated, contributing to energy savings and comfort.

Budiměřice offers all the essential amenities – a restaurant, a store, a primary school for grades 1-5, a sports center, a municipal office, a gas station, and bus transport. Nature lovers will appreciate the surrounding landscape, perfect for walks and cycling trips. The towns of Nymburk and Poděbrady are just a few minutes' drive away.

This apartment is ideal for families or couples seeking a peaceful place to live with excellent city access.

Take a virtual tour and watch the video. If this apartment has caught your interest, I would be happy to show it to you in person. Arrange a tour at +420 734 766 055.

Parametry bytu

Cena
4 090 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
vč. právního servisu a provize RK
Aktualizováno
3. 10. 2024
Adresa
Budiměřice
ID
02102024
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
77 m2
Vybaveno
Částečně
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Ukazatel energetické náročnosti
1600 kWh/m2 za rok

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 7 lidí

Prodejce

PROFI realitka, s. r. o.

PROFI realitka, s. r. o.

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Budiměřicích?

Top nabídky

Podobné nemovitosti