Prodej bytu 3+1, Břeclav, U Jánského dvora, 70 m2

U Jánského dvora, Břeclav

3 190 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 15 203 Kč /za měsíc

(lze financovat hypotečním úvěrem, včetně provize, včetně právního servisu)

Exkluzivní partneři v Břeclavi

Informace k bytu

Rád bych vám představil prostorný a světlý byt o dispozici 3+1, nacházející se ve 2. patře cihlového domu bez výtahu, v klidné ulici U Jánského dvora ve staré Břeclavi. Tato lokalita je ideální pro rodiny s dětmi, páry i jednotlivce, kteří ocení klidné a přitom dobře dostupné bydlení s veškerou občanskou vybaveností na dosah.

Dispozice bytu: Byt o čisté podlahové ploše 70 m2 nabízí tři samostatné neprůchozí pokoje, což zajišťuje dostatek soukromí pro jednotlivé členy domácnosti. Obývací pokoj s přístupem na lodžii poskytuje příjemný výhled do zeleně a díky východní orientaci je byt krásně prosvětlen ranním sluncem. K dispozici je také prostorná kuchyně, která svým umístěním umožňuje pohodlnou přípravu jídel a taktéž má přístup na druhou lodžii.

Součástí bytu je také koupelna, která před několika lety prošla částečnou rekonstrukcí. Díky této úpravě zde naleznete moderní sprchový kout a nové obklady, které dodávají prostoru svěží vzhled. Toaleta je oddělená, což je praktické především pro vícečlenné rodiny. V bytě se dále nachází komora, která poskytuje dostatek úložného prostoru.

Technický stav a vybavení: Ve všech pokojích jsou původní, ale velmi zachovalé dřevěné parkety, které bytu dodávají kouzlo staršího stylu a zároveň poskytují komfort. Elektřina je v původním stavu. Vytápění je ústřední dálkové.

K bytu patří samozřejmě i sklepní kóje umístěná v suterénu domu a možnost využívat společnou kolárnu.

Lokalita a občanská vybavenost: Ulice U Jánského dvora se nachází v jedné z klidnějších částí Břeclavi, která se pyšní především dobrou dostupností do centra města i na hlavní dopravní tahy. V blízkosti domu najdete veškerou občanskou vybavenost – mateřské a základní školy, obchody, lékárny, lékařské ordinace i sportovní a kulturní zařízení.

Milovníci přírody ocení blízkost Lednicko-valtického areálu, který je zapsán na seznamu UNESCO. Toto místo nabízí nejen krásné procházky a cyklovýlety, ale i bohaté kulturní vyžití.

Náklady včetně fondu oprav jsou u tohoto bytu 5 270 Kč + el. energie podle skutečné spotřeby.

Možnosti financování: Byt je v osobním vlastnictví, to znamená, že jeho koupi můžete bez problémů financovat pomocí hypotečního úvěru, nebo úvěru ze stavebního spoření.

Tento byt nabízí jedinečnou příležitost pro klidné a pohodlné bydlení s veškerým komfortem a výhodami, které stará Břeclav a její okolí nabízí. Pro domluvení prohlídky mi neváhejte napsat, nebo zavolat.

Parametry bytu

Cena
3 190 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
lze financovat hypotečním úvěrem, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
4. 10. 2024
Adresa
U Jánského dvora, Břeclav
ID
00023
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
70 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
70 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Lodžie

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 92 lidí

Prodejce

Bc. Martin Tesárek

Bc. Martin Tesárek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Břeclavi?

Podobné nemovitosti