Prodej pozemku pro bydlení, Velké Hamry, 486 m2 (ID: 2092402)

Velké Hamry

1 250 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 5 957 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Velkých Hamrech

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k pozemku

Jedná se o pozemek ve městě Velké Hamry situované na okraji Jizerských hor osazený do východního svahu nad hlavní zástavbou města s přístupem po zpevněné obecní komunikace. V této části obce jde převážně o zástavbu původních a nových domů osazených po vrstevnici podél obecních komunikací s výhledem užívaných jak k trvalému bydlení tak i k rekreaci.
Pozemek má čtvercový půdorys o výměře cca. 20 x 25 m s možností výstavby jednoho rodinného popřípadě rekreačního domu dle platného územního plánu obce. Celá plocha prodávaného pozemku skládající se ze tří na sebe navazující pozemků je určená k zastavění.

Celá plocha je tak vedená jako Plochy bydlení rodinné i rekreační bydlení se stavbou 1-2 NP s možností podsklepení s podkrovím (2.NP. s ohledem na okolní zástavbu). V místě je možnost napojení na vodovod a elektřinu procházejících podél hranice pozemku. Odkanalizování sousedních domů je zde řešeno samostatnou kanalizační přípojkou napojenou na kanalizační řád v délce cca. 100 m. Dům tak lze po dohodě napojit na kanalizaci popřípadě řešit samostatná ČOV . Hezké klidné místo na okraji zastavěné oblasti s výhledem a navazující nezastavitelnou částí.

Parametry pozemku

Cena
1 250 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
2. 10. 2024
Adresa
Velké Hamry
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
486 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Reality Jizerské hory

Krkonošská 604, Tanvald, Šumburk nad Desnou

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Zdeněk Brezar

Zdeněk Brezar

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Velkých Hamrech?

Podobné nemovitosti