Prodej chaty, Holešov, 69 m2 (ID: 2090719)

Holešov

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Včetně právního servisu a poplatků.)

Exkluzivní partneři v Holešově

Informace k domu

Luxusní chata v srdci přírody – Vaše oáza klidu v Žopech u Holešova!

Přijďte a zamilujte se do tohoto kouzelného místa!

Tato moderní a volně stojící chata byla postavena teprve před čtyřmi lety. Jedná o dvoupodlažní stavbu o dispozici 3+kk, která se nachází na rozlehlém pozemku o celkové výměře 1044 m2 v chatové oblasti Žopy u Holešova.

V přízemí chaty vás přivítá velký obývací pokoj s plně zařízenou kuchyňskou linku a krbem, který prostoru dodává teplo a útulnost. V přízemí je dále koupelna se sprchovým koutem a toaletou. Po dřevěných schodech se dostanete do podkroví, kde se nacházejí dvě ložnice a pohodlně se v nich vyspí až 6 osob, což je ideální pro rodinné výlety nebo návštěvy přátel. Pro maximální komfort a soukromí jsou zde instalovány venkovní rolety, které vám umožní regulovat venkovní světlo podle vašich potřeb.
Na chatu navazuje prostorná terasa o 13 m2 s nachystaným posezením, kde si můžete vychutnat ranní kávu nebo večerní grilování.
Objekt je částečně podsklepený, což nabízí dostatek úložného prostoru.

Chata je postavena na železobetonových základech, konstrukce je dřevěná – částečně dřevostavba, částečně srubová stavba. Tepelně izolovaná.
Podlahy jsou pokryty vinylem, což zajišťuje snadnou údržbu a moderní vzhled.
Je zde kamerový a zabezpečovací systém.
Dalším zdrojem tepla je kromě krbu elektrické podlahové topení a v podkroví přímotopy. V letních dnech oceníte klimatizaci, která vám poskytne příjemné osvěžení.
Chata je napojena na všechny potřebné inženýrské sítě - elektřinu, vodovod z vrtu včetně vodárny a splaškovou kanalizaci do jímky.

Obrovskou výhodou je, že ji můžete využívat celoročně!

Na pozemku je dále zázemí na gril, 15 švestek a připravené parkovací stání pro 4 osobní automobily.

Tato chata je ideálním místem pro relaxaci a odpočinek v přírodě. Ať už hledáte víkendový únik nebo celoroční bydlení, tato chata splní všechna vaše očekávání. Neváhejte a přijďte se přesvědčit na vlastní oči!

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Včetně právního servisu a poplatků.
Aktualizováno
1. 10. 2024
Adresa
Holešov
ID
0420
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
69 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1044 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Ing. Mgr. Patrik Fornůsek

Ing. Mgr. Patrik Fornůsek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Holešově?

Podobné nemovitosti