Prodej rodinného domu, Rohle, 187 m2

Rohle

4 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 23 781 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Rohli

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Miluše Vinterová

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Informace k domu

Prodáme prostorný dům/chalupu v podhůří Jeseníků, v údolí malebné obce Nedvězí okr. Šumperk (v inzerci Lipinka - ještě v okr. Olomouc). Původní statek byl počátkem 80 let postupně zcela přebudován na rodinnou chalupu - v průběhu cca 25 let. Vhodně event. i na trvalé bydlení. Krásné a slunné místo, obklopené zelení a stále zurčícím potůčkem, pro milovníky klidu a pohody!

Velkoryse řešený dům má cca 170m2 čisté plochy a disponuje místnostmi: Samostatná kuchyň, obývací pokoj, 3 samostatné ložnice, prostorná hala s otevřeným prostorem (galerií) jako centrální místo domu a 2 koupelny s WC.

Hlavní budova je z nadstandardních materiálů, z původní stavby zůstalo jen zdivo přízemí - odizolováno a zpevněno betonovým věncem, vše ostatní vč. vnitřních zdí, podlah, stropů, krovu, aj. - budováno znovu! Šířka spodní zástavby je 80 cm - vysoká akumulační schopnost a příjemné klima v létě. Dům lze lehce vytopit - litinové radiátory napojené na zakázkový kotel. Oba komíny po revizi + velký krb. Stavba, která vydrží dalších 100 let. Na domě není potřeba dělat nic, mimo běžné údržby, pro zastánce standardu dnešní doby počítat s investicí, nebo vlastnit šikovné ruce. Dům je napojen na studnu s kvalitní pitnou vodou. Odpad řešen jímkou.

K domu přináleží zděná and #34;stodola and #34; - jež také prošla komplet. přestavbou. Zde je i technické zázemí kotel, 300l bojler na solární panely, and #34;darling and #34;, filtrace bazénu. Může sloužit jako garáž, vybavená dílna - mnoho prostoru a vybavení, které lze i zanechat. Je zde dále využitelné podkroví, jako i v hlavní budově. Tedy může být také přebudováno na bydlení.

Pozemek je celkově cca 1150m, přičemž na katastru nyní 850m2, zbytek v nájmu od obce a řeší se odkup (v ceně). Celý dům se zahradou dokola obtéká potůček a je všech stran kryta živým plotem (túje a vzrostlé stromy). Jsou zde udržované ovocné a okrasné stromky, skalka s jezírkem. Zabudovaný bazén 3x5m, hloubka 1,5m, s venkovní sprchou, osvětlením a vyhříváním. Venkovní krb, další terasa a dále prostor pro záhonky a kompost.

Celý dům s terasou situován na jižní stranu - atmosféra slunce, klidu, závětří - není zde z žádného místa vidět! Dům má 2 vjezdy z udržované vedlejší cesty s možností parkování z obou stran domu. Vzadu domu je zastřešená kůlna na dřevo. K domu přináleží i polo kamenný sklep, přístupný zvenku.

Obec - původně Nébes, je obklopena lesy a vrchovinou s nádhernými výhledy - těsně přináleží k přilehlým Jeseníkům, což vytváří příjemné, zdravé klima. V blízkosti jsou do cca 15 km tyto 4 města: Historický Šumperk, Mohelnice, Uničov, Zábřeh - zastávka vlak. koridoru mezi Prahou a Ostravou (v Praze za 1h 50min). V krajské Olomouci autem za 35 min, vlakem ze Zábřehu 20 min.

Mnoho zajímavých míst v okolí. Rozsáhlé Jeseníky, lázně Velké Losiny, množství sjezdovek a středisek. Prodejna potravin, škola, školka a pošta - 2 km daleko. PENB je třídy G - nebyl dodán. Přijďte se osobně podívat, rád Vám dům ukážu.

Parametry domu

Cena
4 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
2. 10. 2024
Adresa
Rohle
ID
14
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
170 m2
Typ objektu
Patrový
Podlahová plocha
187 m2
Plocha nemovitosti
1150 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Cool Estates

Roháčova 144/16, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Michal  Fišer

Michal Fišer

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Rohli?

Podobné nemovitosti