Prodej vícegeneračního domu, Dalovice, 278 m2

Dalovice

12 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 59 571 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Dalovicích

Informace k domu

Nabízíme k prodeji výjimečný vícegenerační dům v klidné lokalitě Dalovic, ideální pro rodiny, které hledají pohodlné bydlení v těsné blízkosti přírody. Tento prostorný dům nabízí 4 samostatné byty, z nichž každý poskytuje dostatek soukromí i komfortu. Skvělé řešení pro vícegenerační bydlení nebo investici! Velkou výhodou je, že zde můžete skloubit vlastní bydlení v jednom z bytů, a současně si zaručit pasivní příjem pronájmem ostatních tří, tak jako současní majitelé.

K nemovitosti patří udržovaná zahrada, kde najdete relaxační altán – ideální místo pro posezení s rodinou nebo přáteli. Dům je situován v klidné části obce, pouhých pár kroků od lesa a malebného parku, který nabízí možnosti pro relaxaci, sport i procházky.

Dalovice vynikají skvělou občanskou vybaveností a dostupností do Karlových Varů, což dělá z této nemovitosti ideální volbu pro ty, kteří chtějí mít městský životní styl na dosah, ale zároveň si užívat klidu a přírody. Nechte se okouzlit touto jedinečnou příležitostí!

Parametry domu

Cena
12 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
3. 10. 2024
Adresa
Dalovice
ID
294-NP01307
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
278 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
117 m2
Plocha nemovitosti
262 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální elektrické
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Silnice, MHD, Autobus
Voda
Vodovod
Sklep
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo RE/MAX Glorion

RE/MAX Glorion

Krymská 1056/5, Karlovy Vary

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Mihály Szozánszki

Mihály Szozánszki

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje vícegeneračních domů v Dalovicích (okr. Karlovy Vary)?

Podobné nemovitosti