Prodej rodinného domu, Abertamy, Vodárenská, 113 m2

Vodárenská, Abertamy

3 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 19 015 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Abertamech

Informace k domu

Prodej rodinného domu, 113 m², Abertamy, ul. Vodárenská

Hledáte kouzelný domeček na horách? Máme pro vás rodinný dům, který se nachází v malebné horské obci Abertamy, ve Vodárenské ulici. Tento dům je ideální pro ty, kteří hledají klidné místo v přírodě, ale zároveň chtějí mít na dosah ruky veškeré sportovní a rekreační aktivity, které Krušné hory nabízejí. Dům stojí na pozemku o celkové ploše 528 m², přičemž zastavěná plocha činí 98 m². V přízemí najdete vstupní předsíň, spojovací chodbu se schodištěm, kuchyň a dvě obytné místnosti. Mezipatro je vybaveno toaletou, vstupem do sklepa a vchodem do staré kůlny za domem. V patře se nachází novější koupelna, dvě prostorné místnosti a dva malé přístřešky. Dům je částečně podsklepený a nabízí úložné prostory pro pevná paliva ve sklepě, kde je umístěn kombinovaný bojler a kotel na tuhá paliva.
I když je dům v původním stavu, je pečlivě udržovaný a čistý. Abertamy jsou vyhledávané pro své krásné lyžařské sjezdovky, běžecké tratě a cyklotrasy, které potěší všechny milovníky aktivního odpočinku.

Parametry domu

Cena
3 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
16. 10. 2024
Adresa
Vodárenská, Abertamy
ID
885444
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
113 m2
Vybaveno
Ne
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha nemovitosti
528 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo M&M reality

M&M reality

ulice Krakovská 583/9, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Boris Musil

Boris Musil

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Abertamech?

Podobné nemovitosti