Prodej komerční, Bedřichov

Bedřichov

Exkluzivní partneři v Bedřichově

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k nemovitosti

Komerční nemovitost - projekt

REZERVOVÁNO

V exkluzivním zastoupení klienta vám tímto nabízíme unikátní investiční příležitost v Jizerských horách, kde se aktuálně nejvíce zhodnocují nemovitosti a probíhá velký rozvoj apartmánového horského bydlení.

Hodinu jízdy autem ze severovýchodního okraje Prahy prodáváme pozemek o velikosti 1121 m² v k.ú. Bedřichov s kompletně vyklizeným třípodlažním objektem, na který existuje dokumentace k odstranění stavby.

Dle platného ÚP obce Bedřichov se jedná o funkční plochu BS – PLOCHY SMÍŠENÉ OBYTNÉ

Pozemek má nově zpracovaný polohopis/ výškopis a je celoročně bezproblémově přístupný po udržované asfaltové komunikaci ve správě obce.

Součástí ceny je přenechání práv ke studii, na kterou bylo vydáno souhlasné stanovisko Odboru územního plánování Magistrátu města Jablonec nad Nisou na výstavbu objektu se sedmi ubytovacími jednotkami a podzemním parkováním. Celková užitná plocha nově vzniklého objektu je 421 m² + 282 m² parking.

V dalších fázích projektu lze pokračovat s renomovanou architektonickou kanceláří, která zpracovávala prvotní studii a má za sebou úspěšně realizované rezidenční projekty v dané lokalitě.

Bedřichov je velmi dobře dopravně dostupným nástupním místem mnoha nejen turistických tras, ale přímo rájem na zemi pro běžce, běžkaře a cyklisty, kteří zde najdou bezpočet tras pro své vyžití. Centrum konání mnoha sportovních akcí oblastního, celorepublikového i světového významu. Ideální pro rodiče s dětmi.

V blízkosti se dále nachází známé horské středisko Hrabětice/ Severák, kde naleznete 11 lyžařských vleků, sjezdovky jsou vhodné jak pro začátečníky, tak pro pokročilejší lyžaře. Samozřejmostí jsou i půjčovny sportovního vybavení. Dalším snadno dosažitelným střediskem je Tanvaldský Špičák. V létě pak v místě oceníte širokou nabídku půjčoven kol, elektrokol, koloběžek, jízdárnu. Nedaleko od objektu se nachází lanový park a bobová dráha.

Pro více info či sjednání termínu prohlídky nás prosím neváhejte kontaktovat.

Nejsme jen další realitní kancelář, jsme kouzlohor.cz ®

Parametry nemovitosti

Cena
10 900 000 Kč Spočítat hypotéku
Aktualizováno
30. 9. 2024
Adresa
Bedřichov
ID
B1
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Vybaveno
Ne
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

REALITNÍ KANCELÁŘ KOUZLOHOR.CZ®

REALITNÍ KANCELÁŘ KOUZLOHOR.CZ®

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje komerčních v Bedřichově (okr. Jablonec nad Nisou)?

Podobné nemovitosti