Prodej bytu 3+1, Teplice, U Hadích lázní, 73 m2

U Hadích lázní, Teplice

3 490 000 Kč HYPOTÉKA od 16 632 Kč /za měsíc

(včetně provize RK)

Exkluzivní partneři v Teplicích

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k bytu

Prodej bytu 3+1 (73 m²) v historické části Teplic

Co byste řekli bydlení v historickém centru lázeňského města?
Právě teď je tu nabídka bytu 3+1 přímo ve vnitřním lázeňském území Teplic. Dům prošel před dvanácti lety zásadní rekonstrukcí, má fungující SVJ a jako jediný z okolních domů má výtah.
Byt je v dobrém funkčním stavu, má zajímavou dispozici se dvěma toaletami, na podlahách plovoucí podlahy a keramickou dlažbu, vyměněná plastová okna. O teplo se stará etážové vytápění s plynovým kotlem a radiátory. Krb v obývacím pokoji je už jen třešničkou na dortu.
Byt je dlouhodobě tržně pronajatý spolehlivým nájemcům (rodina, v nájmu od roku 2021), kteří mají zájem v nájmu dále pokračovat, bude-li zájem oboustranný (nájemní smlouva nyní do 9/12/24). Pokud hledáte ke koupi investiční byt, bude se při dané pořizovací ceně výnos z nájemného pohybovat okolo 4% ročně.
V bezprostředním okolí najdete MŠ a ZŠ, 30 metrů od domu je zastávka MHD, nádraží v docházkové vzdálenosti.
Aquacentrum, divadlo, sady, parky, Písečný vrch a hvězdárna, rozhledna Letná, zámek Teplice se zámeckou zahradou a spousta dalšího vyžití, turistická značka a cyklotrasa hned u domu. Že to není málo? Zavolejte a přijďte se podívat na bydlení na dobré adrese.

Parametry bytu

Cena
3 490 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
30. 9. 2024
Adresa
U Hadích lázní, Teplice
ID
919095
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
73 m2
Vlastnictví
Osobní

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 17 lidí

Prodejce

Mgr. Michael Weber Ph. D.

Mgr. Michael Weber Ph. D.

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Teplicích?

Podobné nemovitosti