Prodej rodinného domu, Znojmo, Křížovnická, 162 m2 (ID: 2087923)

Křížovnická, Znojmo

7 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 38 078 Kč /za měsíc

(včetně právního servisu)

Exkluzivní partneři v Znojmu

Informace k domu

Nabízíme k prodeji krásný dům po rozsáhlé rekonstrukci s dispozicí 5+kk na ulici Křížovnická na Hradišti ve Znojmě.

Dům s podlahovou plochou 162 m2 má dvě obytná patra, vinný sklep s výměrou cca. 18 m2 přístupný z přízemí a dále předzahrádku, útulný dvůr, hospodářské stavení s kreativními možnostmi využití a velikou zahradu s výhledem na Znojmo, vše na pozemcích o celkové výměře 1001 m2.

V rámci rekonstrukce proběhla výměna střechy včetně izolace, zateplení, laťování a střešní krytiny. Podkroví bylo nově celé vybudováno. Nové jsou veškeré rozvody elektřiny, vody, plynu a topení, okna, osvětlení, podlahy atd. V přízemí najdete již hotovou funkční koupelnu, přípravenou místnost pro umístění kuchyňské linky, v podkroví je koupelna také připravena na umístění zařízovacích předmětů.

Ve všech oknech v přízemí jsou provedeny přípravy na umístění venkovních rolet nebo žaluzií, připravena je již také elektroinstalace pro napojení fotovoltaických panelů. Rekonstrukce se dotkla snad všech součástí domu, ale také i venkovních staveb, viz. pergola, chodníky, atd.

Podlahová plocha přízemí: 86,9 m2
Podlahová plocha podkroví: 75,9 m2 + 5,1 m2 terasa s výhledem na NP Podyjí
Vinný sklep: 18 m2
Pozemek s domem, předzahrádkou, dvorem a hospodářských stavením: 342 m2
Pozemek zahrady: 659 m2
viz. projektová dokumentace

Lokalita Hradiště nabízí příjemné a nerušené bydlení na samém okraji Národního parku Podyjí spolu s dobrou dostupností do centra Znojma. Najdete zde základní občanskou vybavenost, vše ostatní lze najít na ulici Pražská v dojezdové vzdálosti do 3 minut od domu.

Dům je hotov, je potřeba si pouze dotvořit několik věcí dle vlastních preferencí, jako např. koupelna v podkroví nebo kuchyňská linka. Zahrada i dvorek poskytují velmi široké možnosti využití a je jen na Vás, jak kreativní budete.

Štítek energetické náročnosti se zpracovává. Pokud byste koupi řešili hypotečním úvěrem, jsme schopni Vám připravit s našimi partnery opravdu nadstandardní a individuální podmínky financování.

Velice doporučujeme se na dům přijít podívat, jen tak budete opravdu schopni docenit jeho kouzlo a teprve potom si budete moci opravdu říct, jestli je to to pravé místo pro Vás nový domov.

Parametry domu

Cena
7 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně právního servisu
Aktualizováno
28. 9. 2024
Adresa
Křížovnická, Znojmo
ID
243
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
162 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1001 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Polák&partner FINANCE REALITY

Mariánské náměstí 965/6, Znojmo

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Martin Polák

Martin Polák

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Znojmu?

Podobné nemovitosti