Pronájem bytu 2+kk, Beroun, Nad Paloučkem, 58 m2 (ID: 2087913)

Nad Paloučkem, Beroun - Beroun-Město

17 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Exkluzivní partneři v Berouně

Informace k bytu

Nabízíme k pronájmu moderní byt 2+kk o výměře 58 m², který se nachází ve 2. patře budovy s kamerovým systémem. Byt je plně vybavený a nabízí dostatek úložného prostoru díky vestavěným skříním v chodbě. Obývací pokoj je spojený s kuchyňským koutem, který je kompletně zařízený. Koupelna je vybavena vanou, toaletou a pračkou. V ložnici najdete pohodlnou postel a prostornou skříň. K bytu náleží také sklep.

Byt se nachází ve velmi klidné lokalitě ve vilové čtvrti, kde je krásné okolí a hned vedle budovy se nachází dětské hřiště. V docházkové vzdálenosti máte jak náměstí, tak přírodu na Městské hoře a úpatí hory Děd. Veškerá občanská vybavenost je na dosah – obchody, školy, sportoviště.

Výborné dopravní spojení zajišťuje blízký nájezd na dálnici, odkud se autem dostanete do Prahy do půl hodiny. Kromě toho můžete využít i časté autobusové linky směřující na Zličín a Nové Butovice.

Ideální místo pro klidné bydlení s veškerým komfortem a snadným spojením do Prahy.

Měsíční nájem: 17 000 Kč
Poplatky: 6 045 Kč + elektřina převodem
Vratná kauce dva nájmy

Kontaktuje nás pro více informací a prohlídku. 

Parametry bytu

Cena
17 000 Kč /za měsíc
Aktualizováno
28. 9. 2024
Adresa
Nad Paloučkem, Beroun - Beroun-Město
ID
1091
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
58 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

REFA Group s.r.o.

Olšanská 2643/1a, Praha, Žižkov

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 12 lidí

Prodejce

Veronika Bartáková

Veronika Bartáková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 2+kk v Berouně?

Podobné nemovitosti