Prodej bytu 3+1, Třebíč, Bráfova tř., 68 m2

Bráfova tř., Horka-Domky

3 850 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 18 348 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Třebíči

Informace k bytu

Přináším Vám nabídku pěkného bytu o dispozici 3+1 a užitné ploše přibližně 68 m. Byt se nachází ve 2. nadzemním podlaží rodinného (bytového) domu na Bráfově tř. ve městě Třebíč. Dům má 3 nadzemní podlaží a 1 podzemní, kde je situován i sklep o velikosti 15 m náležící k tomuto bytu.

Vytápění bytu zajišťují elektrické přímotopy. Ohřev užitkové vody je řešen el. bojlerem, který je umístěn v prostorné koupelně. Elektrické rozvody jsou již v mědi. Podlahy, obložky a dveře jsou původní, avšak udržované. Stropy má bytová jednotka snížené sádrokartonovými podhledy.

V domě je společná terasa v mezipatře mezi 2. a 3. nadzemním podlaží, kde můžete trávit svůj volný čas a relaxovat. Stejně tak je za domem společný velký dvůr.

Plastová okna bytu jsou situována na jihozápadní stranu, takže jsou všechny místnosti hezky prosvětlené slunečním světlem.

Pro domluvení prohlídky nebo více informací mne neváhejte kontaktovat. Rád Vás tímto bytem provedu.

Parametry bytu

Cena
3 850 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
17. 10. 2024
Adresa
Bráfova tř., Horka-Domky
ID
23109
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
68 m2
Patro
2. z 3
Typ objektu
Patrový
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
68 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Topení
Lokální elektrické
Voda
Vodovod
Sklep
Terasa
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 13 lidí

Prodejce

Bc. Jiří Máca

Bc. Jiří Máca

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Třebíči?

Podobné nemovitosti