Prodej pozemku pro bydlení, Velké Losiny, 2846 m2

Velké Losiny

7 115 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 33 908 Kč /za měsíc

((2 500 Kč/m2))

Exkluzivní partneři v Velkých Losinách

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Miluše Vinterová

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Informace k pozemku

Atraktivní pozemek v klidné a snadno dostupné lokalitě, obklopený krásnou přírodou
Nabízíme stavební pozemek o rozloze 2 846 m2 v obci Velké Losiny, v části Ludvíkov. Pozemek se nachází v atraktivní lázeňské lokalitě a je ideální pro rodinné bydlení nebo investiční záměr. Velké Losiny jsou známé svými termálními prameny, které jsou jediné svého druhu v ČR, a nabízejí příležitost k relaxaci i aktivnímu odpočinku.
Co pozemek nabízí:
Velkorysá plocha 2 846 m²: Ideální pro více staveb, ať už rodinný dům, rekreační objekt nebo moderní tiny house. Pozemek lze rozdělit na dvě samostatné parcely.
Mírně svažitý terén a obdélníkový tvar: Pozemek má mírný sklon, který zlepšuje odvodnění a otevírá možnosti pro zajímavá architektonická řešení a díky pravidelnému tvaru máte volné ruce při plánování.
Elektřina přivedena na hranici pozemku: Vzhledem k lokalitě bude třeba vybudovat studnu a čističku odpadních vod.
Minimální provoz: Pozemek se nachází na slepé cestě, což zajišťuje klid a vyšší bezpečnost – ideální pro rodiny s dětmi či pro ty, kteří chtějí únik od ruchu města.
Jedinečná lokalita:
Velké Losiny – lázeňská obec známá svými termálními prameny, jedinými svého druhu v ČR! Léčivé účinky místních vod ocení nejen vaše tělo, ale i duše. Po dni stráveném venku se můžete oddat relaxaci v Termálním parku, který je jen pár minut od vašeho nového domova.
Nedaleko najdete jednu z technických zajímavostí Česka – přečerpávací elektrárnu Dlouhé stráně, kterou časopis National Geographic zařadil mezi 7 divů ČR.
V zimě budete mít na dosah několik špičkových lyžařských středisek, jako Kouty nad Desnou, Červenohorské sedlo nebo Ski areál Přemyslov – lyžování, snowboarding, běžkařské trasy... o zážitky rozhodně nebude nouze!

Vynikající dostupnost a možnosti do budoucna:
K pozemku vede obecní asfaltová cesta, která zajišťuje pohodlný přístup jak do centra Velkých Losin, tak k dalším atraktivním místům v okolí. Pozemek nabízí ideální podmínky pro klidné bydlení nebo rekreaci, zároveň představuje zajímavou investiční příležitost.
Kontaktujte nás ještě dnes a domluvte si prohlídku!

Parametry pozemku

Cena
7 115 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
(2 500 Kč/m2)
Aktualizováno
28. 9. 2024
Adresa
Velké Losiny
ID
0130
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
2846 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Miroslav Partisch

Miroslav Partisch

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Velkých Losinách?

Podobné nemovitosti