Prodej bytu 1+1, Praha - Žižkov, Cimburkova, 36 m2

Cimburkova, Žižkov - Praha 3

5 790 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 27 593 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Praze 3

Stěhovací služby

Informace k bytu

Nabízíme k prodeji útulný a praktický byt 1+1 o celkové ploše 36 m², situovaný v klidné části Prahy 3, ulice Cimburkova. Byt se nachází ve zvýšeném přízemí cihlového domu a prošel částečnou rekonstrukcí.  

Byt má nově zrekonstruovanou koupelnu a nový plynový kotel, který zajišťuje vytápění. Podlahy a kuchyňská linka jsou v původním stavu, což umožňuje budoucímu majiteli přizpůsobit si interiér dle vlastních představ. Prostorná ložnice nabízí dostatek prostoru pro odpočinek.  Byt je napojen na veškeré inženýrské sítě včetně dálkového vodovodu a kanalizace.

Lokalita nabízí ideální kombinaci klidného bydlení s výbornou dostupností do centra města. Žižkov je jednou z nejžádanějších pražských čtvrtí díky své bohaté občanské vybavenosti a rozmanité infrastruktuře. V okolí najdete obchody, kavárny, restaurace, školy, zdravotnická zařízení a další služby. Blízkost parků jako Parukářka a Vítkov poskytuje příležitosti k odpočinku a sportovním aktivitám.

Dopravní spojení je velmi dobré – v pěší vzdálenosti se nachází tramvajová zastávka Lipanská a autobusová zastávka Tachovské náměstí, odkud se rychle dostanete na všechny tři linky pražského metra. Autem je snadný přístup na Pražský okruh, který umožňuje rychlé spojení s dalšími částmi města a dálničními tahy.

Možnost financování na splátky: Atraktivní podmínky pro koupi

Využijte možnosti zakoupit tento byt i formou výhodného splátkového financování s úrokovou sazbou pouhých 4,89 % p.a..

První splátka činí 20 % z kupní ceny.
Následně je možné financování rozložit až na 35 let, s nastavením komfortní měsíční splátky pro Vás.

Tento splátkový produkt je dostupný i pro zahraniční klienty, bez ohledu na státní příslušnost. Výjimečně výhodné podmínky umožňují bezproblémové schválení, bez nutnosti náročného prověřování nebo dodatečných podmínek.  

Využijte této unikátní možnosti a kontaktujte nás pro více informací a sjednání prohlídky!

Parametry bytu

Cena
5 790 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 9. 2024
Adresa
Cimburkova, Žižkov - Praha 3
ID
N347
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
36 m2
Patro
1. z 5
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
36 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Výtah

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Call Centrum CAPITAL Trust, a.s .

Call Centrum CAPITAL Trust, a.s .

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 1+1 v Praze 3?

Podobné nemovitosti