Prodej bytu 2+kk, Praha - Nové Město, Wenzigova, 85 m2

Wenzigova, Nové Město - Praha 2

12 890 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 61 430 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Praze 2

Stěhovací služby

Informace k bytu

Hledáte moderní a komfortní bydlení v atraktivní lokalitě Prahy? Tento světlý mezonetový byt o dispozici 2+kk a celkové ploše 84 m² s prostornou terasou (12 m²) je ideální volbou. Nachází se v 5. patře ve zrekonstruovaném činžovním domě s výtahem a nabízí jedinečné propojení pohodlí, stylu a skvělé dostupnosti.

Dispozice a vybavení
V prvním podlaží bytu se nachází světlý obývací pokoj s kuchyňským koutem vybaveným moderními spotřebiči. Prostorná ložnice na horním patře má přímý přístup na slunnou terasu, která poskytuje perfektní místo k odpočinku. Byt disponuje dvěma koupelnami – jedna s vanou, druhá se sprchovým koutem – což zajišťuje maximální komfort pro obyvatele. Byt má kvalitní laminátové podlahy a dlažbu, vytápění je zajištěno plynovým kotlem.
Nedaleko je hlídané, placené parkoviště.

Lokalita s perfektní dostupností
Praha 2 – Nové Město patří k nejprestižnějším a zároveň nejživějším částem hlavního města. 

V okolí najdete veškeré služby, které moderní městský život vyžaduje. V docházkové vzdálenosti jsou restaurace, kavárny, obchody, zdravotní služby, lékárny, školy a školky, stejně jako různé kulturní a společenské instituce. 

Pro milovníky přírody a odpočinku nabízí lokalita mnoho zelených ploch. Park Folimanka, který je pouhých pár minut od nemovitosti, poskytuje ideální místo pro sportovní aktivity nebo klidné procházky. Jen kousek dál se nachází oblíbený park Grébovka (Havlíčkovy sady), který je známý svou krásnou vinicí, altánky a kavárnami s výhledem na Prahu. 

Dopravní infrastruktura je vynikající. Tramvajové linky jsou vzdáleny jen 4 minuty chůze a zajišťují rychlé spojení s dalšími částmi města. Stanice metra I. P. Pavlova (linka C) je pouhých 6 minut chůze od bytu, což zajišťuje snadný přístup do jakékoliv části Prahy. Pro řidiče je zde možnost rychlého napojení na hlavní silniční tahy včetně magistrály, která propojuje celou Prahu.

Možnost financování na splátky: Atraktivní podmínky pro koupi
Využijte možnosti zakoupit tento byt i formou výhodného splátkového financování s úrokovou sazbou pouhých 4,89 % p.a..

První splátka činí 20 % z kupní ceny.
Následně je možné financování rozložit až na 35 let, s nastavením komfortní měsíční splátky pro Vás.

Tento splátkový produkt je dostupný i pro zahraniční klienty, bez ohledu na státní příslušnost. Výjimečně výhodné podmínky umožňují bezproblémové schválení, bez nutnosti náročného prověřování nebo dodatečných podmínek. 

Tento byt představuje skvělou příležitost nejen pro komfortní bydlení, ale i jako výhodná investice do budoucna. 

Využijte této unikátní možnosti a kontaktujte nás pro více informací a sjednání prohlídky!

Parametry bytu

Cena
12 890 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 9. 2024
Adresa
Wenzigova, Nové Město - Praha 2
ID
N346
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
85 m2
Patro
5. z 5
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
85 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Topení
Lokální plynové
Telekomunikace
Telefon, Internet, Kabelová televize
Doprava
Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Vodovod
Terasa
Výtah

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Call Centrum CAPITAL Trust, a.s .

Call Centrum CAPITAL Trust, a.s .

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Praze 2?

Podobné nemovitosti