Prodej pozemku pro bydlení, Hostěnice, 1091 m2 (ID: 2086959)

Hostěnice

6 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 33 312 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Hostěnicích

Informace k pozemku

Nabízíme k prodeji atraktivní stavební pozemek o celkové výměře cca 1 091 m², který se nachází v malebné obci Hostěnice, vzdálené pouhých 18 km severovýchodně od Brna. Tento pozemek je ideální pro ty, kteří hledají klidné bydlení blízko přírody, ale zároveň chtějí zůstat v dosahu městské vybavenosti.

Pozemek leží ve slepé ulici, což zajišťuje soukromí a minimální provoz. Za pozemkem je les, který vám poskytne možnost relaxace v přírodě přímo za domem. Příjezdová cesta je nová a všechny inženýrské sítě jsou již na pozemku připraveny, což zajišťuje snadnou a rychlou výstavbu.

Hostěnice nabízejí základní občanskou vybavenost, jako je mateřská škola, obchod a restaurace. Pro další potřeby se můžete spolehnout na blízké obce Pozořice a Mokrá-Horákov, kde najdete základní školu, zdravotní péči a další obchody. Doprava do těchto obcí je velmi pohodlná, díky přímým autobusovým spojům.

Tento pozemek je ideální volbou pro ty, kteří touží po bydlení v klidném prostředí s vynikající dostupností do Brna a zároveň si chtějí užívat krásy okolní přírody.

Nezmeškejte tuto jedinečnou příležitost k výstavbě svého vysněného domova! Váš makléř, Tomáš Pohlodek.

Parametry pozemku

Cena
6 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 9. 2024
Adresa
Hostěnice
ID
12603
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1091 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Tomáš Pohlodek

Tomáš Pohlodek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Hostěnicích?

Podobné nemovitosti