Prodej bytu 3+1, Praha - Krč, Sládkovičova, 63 m2

Sládkovičova, Praha 4 - Krč

7 250 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 34 551 Kč /za měsíc

(včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Exkluzivní partneři v Praze 4

Stěhovací služby

Informace k bytu

Bydlete v Praze a přesto blízko lesa
Pražská čtvrť Krč je ideální na bydlení. Sousedí s Kunratickým lesem a na sídlišti jsou mezi domy travnaté plochy se vzrostlými stromy. Právě tady aktuálně nabízíme byt s výměrou 62 m2 a zaskleným balkónem. Zimní zahrada bude díky orientaci balkonu na jih vaší chloubou. Pokud nejste milovník bujné zeleně na balkón se vám pohodlně vejde krásné posezení pro chvíle odpočinku. Děti na hřišti nebo in-line dráze můžete kontrolovat z pohodlí křesla na balkoně.

Byt je zařízený! Můžete se stěhovat.
Tohle bydlení je vhodné pro rodinu nebo zájemce, kteří chtějí dostatek prostoru a ocení neskutečný výhled. Prosvětlený obývací pokoj s kuchyní míří na jih a vyjdete z něj přímo na pořádný balkón. V kuchyni je vybavená světlá kuchyňská linka, elektrický sporák s troubou a lednice. O úložné prostory se také nemusíte bát, v chodbě a ložnici jsou prostorné vestavěné skříně. Úmorná horka v ložnici nehrozí, společně s pokojem je orientovaná na sever.

Krč je perfektně vybavená čtvrť
Mateřskou školu, lékárnu, dětské hřiště a in-line dráhu máte doslova přímo před domem. V těsné blízkosti domu budete mít na výběr z kaváren, restaurací a obchodů. Na nákup do Lidlu je to z bytu 8 minut. Na procházky se psem můžete vyrazit do Kunratického lesa, na který vidíte z ložnice nebo využijete k výcviku psí louku v parku 10 minut od domu.

MHD 100 m od vchodu
Zastávka autobusů MHD je opravdu víc než na dosah. Přímý autobus odtud jede například na I.P.Pavlova nebo na Anděl. Metro Kačerov je tři zastávky autobusem, který jezdí každou chvíli. V brzké době tudy navíc povede trasa metra D. Spojení s celou Prahou je odtud tak snadné!

Tohle zelené sídliště sousedící s rozsáhlým Kunratickým lesem je opravdu vhodným místem pro život v Praze!

Pro více informací o tomto bytě mi neváhejte napsat nebo zavolat. Těším se na vás na prohlídce.

Parametry bytu

Cena
7 250 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
27. 9. 2024
Adresa
Sládkovičova, Praha 4 - Krč
ID
66310
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
69 m2
Lokalita objektu
Sídliště
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
63 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Lodžie

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Reality Holeček

náměstí starosty Pavla 39, Kladno

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Bc. Lukáš Holeček

Bc. Lukáš Holeček

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Praze 4?

Podobné nemovitosti