Prodej rodinného domu, Břeclav, Palackého, 150 m2

Palackého, Břeclav - Charvátská Nová Ves

3 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 18 586 Kč /za měsíc

(info v RK - cena není veřejná)

Exkluzivní partneři v Břeclavi

Informace k domu

Ve výhradním zastoupení Vám zprostředkujeme prodej řadového rodinného domu. Aktuální dispozice domu je 4+1 s průjezdem do dvora. Objekt disponuje jedním sklepem, který je přístupný přímo ze dvora. Stavba se rozkládá na pozemcích o celkové výměře 337 m2 z nichž 150 m2 tvoří zastavěnou plochu. Garáž, která se nachází ve dvoře a je viditelná na leteckých záběrech je již z části zbouraná. Dům je vytápěn plynovým kotlem. Nemovitost je určena k rekonstrukci. Je potřeba kompletní rekonstrukce elektřiny, střechy a výměna starých dřevěných oken.

Charvátská Nová Ves se nachází mezi lesními komplexy Boří les a Kančí obora, ze severu a východu je obtékaná Včelínkem. Sousedními obcemi a zároveň katastrálními územími jsou Valtice, Lednice a Břeclav. Charvátská Nová Ves je vyhledávanou lokalitou, kde najdete veškerou vybavenost jako je mateřská a základní škola, obchod, drogerie a jiné.

Charvatská Nová Ves je městskou částí Břeclav, kde naleznete veškeré úřady, nemocnici, hlavní železniční uzel s mezinárodní dopravou a nájezd na dálnici. Zastávka MHD je v dochozí vzdálenosti od domu a cesta do centra zabere okolo 5 minut.

Pro více informací zhlédněte naši videoprohlídku a neváhejte využít uvedený kontakt.

Parametry domu

Cena
3 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
info v RK - cena není veřejná
Aktualizováno
8. 10. 2024
Adresa
Palackého, Břeclav - Charvátská Nová Ves
ID
00180
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
150 m2
Typ objektu
Přízemní
Plocha nemovitosti
337 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 48 lidí

Prodejce

Ing. Eliška Hřebíková

Ing. Eliška Hřebíková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Břeclavi?

Podobné nemovitosti