Prodej vily, Podivín, Rosenberská, 151 m2

Rosenberská, Podivín

12 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 59 571 Kč /za měsíc

(včetně provize)

Exkluzivní partneři v Podivíně

Informace k domu

Ve výhradním zastoupení vlastníka nabízíme k prodeji exkluzivní vilu o dispozici 4+kk s celkovou zastavěnou plochou 151 m2. Celková plocha pozemku činí 630 m2, přičemž dům je samostatně stojící a umístěn na rovinatém pozemku. Dům je navržený v energeticky pasivním standardu, harmonicky začleněný do okolního charakteru zástavby.

Dispozice domu zahrnuje prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem a jídelnou, tři ložnice, koupelnu s WC, samostatné WC a technickou místnost. Pro maximalizaci pasivních solárních zisků je většina prosklených ploch orientována na jižní stranu. V interiéru byly použity kvalitní materiály, jako například laminátové podlahy či keramické obklady, které vytvářejí elegantní a příjemný domov. Podlahové vytápění je k dispozici v každé místnosti. Dům je připravený na montáž klimatizace.

Francouzská okna v obývacím pokoji zajišťují přirozené světlo a přímý přístup na prostornou terasu, ideální pro relaxaci nebo rodinné posezení. Součástí technického vybavení domu je rekuperační jednotka Jablotron, tepelné čerpadlo země/voda a retenční nádrž na dešťovou vodu o objemu 7 000l. Automatický závlahový systém a venkovní rolety na dálkové ovládání zvyšují komfort užívání domu. Provozní náklady domu jsou díky energeticky pasivnímu standardu velmi nízké, pohybují se kolem 5 000 Kč/měsíc.

Součástí pozemku je udržovaná zahrada s okrasnými dřevinami, která poskytuje dostatek soukromí, a parkovací místa před domem.

Vila se nachází ve strategické lokalitě v blízkosti sjezdu na dálnici D2. Jedním z hlavních lákadel oblasti je blízkost Lednicko-valtického areálu, zapsaného na seznamu světového dědictví UNESCO. Město Podivín nabízí klidnou atmosféru, krásné okolí a přátelskou komunitu.

V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat.

Parametry domu

Cena
12 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize
Aktualizováno
8. 10. 2024
Adresa
Rosenberská, Podivín
ID
00177
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
151 m2
Typ objektu
Přízemní
Plocha nemovitosti
630 m2
Třída energetické náročnosti
A - Mimořádně úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Ing. Eliška Hřebíková

Ing. Eliška Hřebíková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje vil v Podivíně?

Podobné nemovitosti