Prodej rodinného domu, Volfartice, 90 m2

Volfartice

2 090 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 9 960 Kč /za měsíc

(Cena je vč. odměny RK a právního servisu)

Exkluzivní partneři v Volfarticích

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k domu

Nabízíme k prodeji rodinný dům, se současnou dispozicí 2+1, s možností dodělat další pokoj. Pozemek, náležící k domu, je o rozloze 372m2. V nájmu od obce jsou pak ještě dva pozemky, které se zahradou tvoří funkční celek. Parc. č. 825/1 o rozloze 428m2. A parc. č. 16/1 o rozloze 108m2. Výše nájmu je zanedbatelná.

Dům je ze 3 stran zateplený a natažený v perlince. Střecha si vyžaduje novou krytinu, okna jsou původní dřevěná. Elektřina je vedena v mědi 220V/380V, voda a odpady v plastu. Topení je řešeno starším elektro kotlem. Dům má vlastní zdroj vody. Odpady odchází do ČOV. Předností této nemovitosti je, že za domem je připravená přípojka s možností připojeni na vodovodní řad.
V prvním nadzemním patře domu se nachází vstupní chodba se schody do druhého patra, obývací místnost, kuchyň a koupelna s WC. V druhém patře je dětský pokoj a půdní prostor s možností přestavby na další obytnou místnost. Dům je podsklepený.

Dům je velmi dobře přístupný ze silnice přes můstek.

Současný majitel, na svoje náklady, slibuje, po podpisu kupní smlouvy, kompletní vyklizení, jak domu uvnitř, tak zahrady. To nabízí novému majiteli bezproblémové okamžité užívání nemovitosti, dle svých představ.

Parametry domu

Cena
2 090 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena je vč. odměny RK a právního servisu
Aktualizováno
26. 9. 2024
Adresa
Volfartice
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
90 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
908 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

VH-Reality

Rybná 716/24, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Jan Pipek

Jan Pipek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Volfarticích?

Podobné nemovitosti