Prodej rodinného domu, Janov, 135 m2 (ID: 2085488)

Janov

4 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 21 446 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Janově

Informace k domu

Prodej rodinného domu, který je kompletně vyklizený a připravený pro dodělání přesně podle Vašich představ.
Hledáte ideální místo pro vytvoření domova svých snů? Nabízíme k prodeji jedinečný rodinný dům č.p. 57 situovaný v malebné obci Janov v okrese Rakovník, Středočeský kraj. Tato nemovitost nabízí neopakovatelnou příležitost pro klidný život v srdci přírody.
Rodinný dům je samostatně stojící stavbou s dvěma nadzemními podlažími a částečným podsklepením. Celková užitná plocha domu je cca 145 m. Dispozičně je dům řešen jako 5+1 s možností dvougeneračního bydlení.
1. NP: Dva pokoje, kuchyň, komora, předsíň a schodiště. Půdorys přízemí je stejný jako v patře, kde je pouze navíc jedna menší komora.
2. NP: Chodba, koupelna s WC, dvě komory, technická místnost a tři pokoje (pokoje jsou průchozí).
1. PP: Sklepní prostory pod částí domu.
Vytápění je ústřední pomocí elektrokotle nebo kotle na tuhá paliva, ohřev teplé vody je zabezpečen bojlerem. Dům je napojen na elektrickou energii, veřejný vodovod a kanalizaci. Na zahradě se nachází studna.
Příslušenství a pozemky:
Garáž: Zděná stavba o výměře cca 16,3 m.
Vedlejší stavby: Sklady a chlívek, které lze využít jako skladové prostory nebo rekonstruovat například na posilovnu, wellness atd.
Venkovní sezení s udírnou
Pozemky tvoří jeden funkční celek o celkové výměře 1 340 m s možností další výstavby.
Na rekonstrukci je možné čerpat dotace and #34;Zelená úsporám and #34;, s kterou Vám rádi pomůžeme.
Obec Janov leží na hranici Ústeckého kraje, přibližně 14 km od Rakovníka a 15 km od Žatce. Tato tichá obec se 140 obyvateli nabízí klid a pohodu. Nemovitost se nachází v zástavbě obdobných rodinných domů při okraji lesa, což nabízí úžasné přírodní scenérie.
Obcí prochází silnice III. třídy a vlaková trať se zastávkou. K dispozici je také autobusová zastávka. V obci je dobrá občanská vybavenost, jako jsou potraviny, restaurace, sportoviště a obecní úřad. Veškerou občanskou vybavenost naleznete v nedalekém Rakovníku.
Tento rodinný dům je ideální volbou pro ty, kteří hledají klidné bydlení s možností úprav podle vlastních představ. Přijďte a přesvědčte se sami o výjimečnosti této nabídky.
Pro více informací či domluvení prohlídky nás neváhejte kontaktovat.
Těšíme se na Vás a věříme, že právě Vy se stanete novými šťastnými majiteli tohoto kouzelného rodinného domu v Janově!

Parametry domu

Cena
4 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
26. 9. 2024
Adresa
Janov
ID
38
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
144 m2
Typ objektu
Patrový
Podlahová plocha
135 m2
Plocha nemovitosti
1340 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Pavel  Cink

Pavel Cink

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Janově (okr. Rakovník)?

Podobné nemovitosti