Prodej rodinného domu, Dříteč, 220 m2 (ID: 2085483)

Dříteč

15 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 76 204 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Dřítči

Informace k domu

Nabízíme k prodeji prostorný zděný rodinný dům o dispozici 5+kk s podlahovou plochou 220,6 m2 a velkou zahradou v projektu Green Resort Kunětická Hora.

Novostavba se nachází v malebné obci Dříteč s krásným výhledem na okolní krajinu.
Lokalita, ve které je celý projekt umístěn, je naprosto ideální volbou pro všechny, kteří preferují klidné prostředí v blízkosti přírody a zároveň chtějí mít město na dosah ruky.
Samotné domy jsou vystavěny nejen s maximálním ohledem na funkčnost a praktičnost, důraz je kladen také na estetiku s využitím nadčasového, minimalistického designu. Uvnitř jsou koncipovány tak, aby nabídly prostor na velký obývací pokoj, pohodlné ložnice, šatny, 2 koupelny a místnost pro technické zázemí.

Zde můžete žít nejen v blízkosti přírody, ale i v souladu s ní. Díky nainstalovaným fotovoltaickým elektrárnám, které si umí poradit také s přetokem zpět do sítě, a tepelným čerpadlům určeným pro ohřev vody i podlahové vytápění výrazně snížíte náklady na energie a zároveň budete šetrní k životnímu prostředí. O čistotu vzduchu je postaráno díky rekuperaci. Nechybí zde ani optický kabel zajišťující stabilní a rychlé připojení. Navíc ke každé jednotce náleží dotační bonus pro kupujícího až 150 000 kč.

Obec Dříteč je strategicky umístěna mezi dvěma krajskými městy – Pardubice a Hradec Králové. Ta jsou obě v dojezdové vzdálenosti zhruba 15 minut a do 10 minut se napojíte i na dálnici D35.
Sportovně založené zájemce potěší, že zdejší okolí oplývá možnostmi pro pěší turistiku a cyklistiku. Nedaleko se nachází také krásné golfové hřiště s širokou nabídkou aktivit a služeb, jako jsou wellness spa, tenisové kurty, restaurace či tělocvična. V centru obce zase najdete potřebnou infrastrukturu, tedy školu, školku, poštu, obchod nebo dokonce fotbalové hřiště. V roce 2014 obec získala titul Vesnice roku Pardubického kraje a od té doby i nadále zvyšuje komfort pro své obyvatele.

Green Resort Kunětická Hora je privátní projekt 18 rodinných domů rozdělených do tří typů, který nabízí stylové a udržitelné bydlení.

Pokud máte o prohlídku této nemovitosti zájem nebo potřebujete další informace, jsme Vám k dispozici.
Bližší informace na webu: green-kh

Parametry domu

Cena
15 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
26. 9. 2024
Adresa
Dříteč
ID
20002
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
220 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
744 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 5 lidí

Prodejce

Ondřej Moudrý

Ondřej Moudrý

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Dřítči?

Podobné nemovitosti