Prodej rodinného domu, Kamenné Zboží, 233 m2

Kamenné Zboží

19 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 95 266 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Kamenném Zboží

Informace k domu

Pokud hledáte prostorný dům s velkou zahradou v okolí Nymburka, tak právě pro vás je určena tato nabídka!

A navíc, předmětem prodeje jsou dva originální domy, situované na pozemku v obci Kamenné Zboží u Nymburka.

Čím Vás nabídka jistě zaujme:

- dva osobité domy za jednu cenu
- prostorná zahrada, sportovní využití, jezírko na koupání, venkovní sauna
- na dosah Prahy autem či vlakem (Černý Most 33 min.)
- plná občanská vybavenost v Nymburku a Poděbradech
- obec žije tradicemi, pořádání akcí

Dominantou je bezbariérový dům, nízkoenergetická novostavba se čtyřmi pokoji, dvěma koupelnami a prostorným obývacím pokojem s kuchyňským koutem a přímým vstupem na terasu s posezením u jezírka. Podlahová plocha domu je 156 m2, terasy 34 m2 a jezírka 120 m2.

Dalším objektem je půlkruhový dům s prostornou místností, třemi pokoji, koupelnou s wc a mini kuchyňkou. Tento atypický dům lze využít k relaxaci, pro návštěvy nebo jako správcovské zázemí. Podlahová plocha je 77 m2.

Třetím objektem na pozemku je venkovský dům, skýtající možnost rekonstrukce.

Velká zahrada s ovocnými stromy plodící broskve, nektarinky, meruňky, jablka, třešně a švestky, je po obvodu chráněna živým plotem. Díky poloze Polabí zde plodí i mandloně. Je zde dvougaráž, sportovní zázemí, venkovní sauna z pravého cedrového dřeva z Libanonu, prostor pro grilování, pec na pizzu a malá ekofarma. Z jednotlivých detailů celého areálu vnímáte pohodovou povahu majitele, který do tohoto harmonického místa promítl své cestovatelské srdce.

Hlavní dům byl zkolaudován v r. 2017, půlkruhový dům byl postaven v r. 2019. Vytápění je zajištěno stropními sálavými infrapanely ECOSUN + jsou zde pece (dřevo z lesa - samotěžba) a částečně podlahové vytápění. Ohřev vody přes el. boiler. Vodovod + studna, kanalizace. Zdivo Porotherm, podlahy dřevěné (dub a cedr), střecha Bramac, eurookna s dvojsklem.

V obci jsou potraviny, hospoda, zahradnictví, fotbalové hřiště a nové sportovní hřiště. Čerstvé produkty získáte od sousedů a v místním kravíně.

Ideální lokalita s možností volnočasových aktivit. Krásné jsou lesy v Kersku, zajímavostí je písečný přesyp u Píst, je zde mnoho přírodních koupališť. V nejbližším okolí lázeňské město Poděbrady, historický Nymburk, rodinný park Mirakulum v Milovicích, zámek Loučeň a mnoho dalších míst.

Dokonalé propojení s Prahou autem po dálnici D11 nebo vlakem, který jezdí každou hodinu a zastávka je 5 min. chůze od domu.

Pokud Vás naše nabídka zaujala, neváhejte a kontaktujte nás. Rádi Vás tu přivítáme a poskytneme Vám další a podrobnější informace.

Parametry domu

Cena
19 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
25. 9. 2024
Adresa
Kamenné Zboží
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
233 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
2804 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RealityRajský

Horáčkova 1206/7, Praha 4

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 10 lidí

Prodejce

Bc. Jan Rajský

Bc. Jan Rajský

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Kamenném Zboží?

Podobné nemovitosti