Prodej ubytování, Kamenné Zboží, 233 m2

Kamenné Zboží

19 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 95 266 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Kamenném Zboží

Informace k nemovitosti

Hledáte-li vhodnou příležitost pro investici do nemovitosti se zavedeným konceptem krátkodobého pronajímání, která generuje zajímavý zisk a spokojené klienty, tak přesně takovou nemovitost pro Vás nyní máme!

Předmětem prodeje je zavedený a prosperující areál v obci Kamenné Zboží u Nymburka.

Čím Vás nabídka zaujme:

- rodinný areál s výjimečným konceptem
- dva originální domy
- prostorná zahrada, sportovní využití, jezírko na koupání, venkovní sauna
- na dosah Prahy autem či vlakem (Černý Most 33 min.)
- plná občanská vybavenost v Nymburku a Poděbradech
- obec žije tradicemi, pořádání akcí
- zavedený areál (stačí jen převzít a navázat na již fungující koncept)

Dominantou areálu je bezbariérový dům, nízkoenergetická novostavba se čtyřmi pokoji, dvěma koupelnami a prostorným obývacím pokojem s kuchyňským koutem a přímým vstupem na terasu s posezením u jezírka. Podlahová plocha domu je 156 m2, terasy 34 m2 a jezírka 120 m2.

Dalším objektem je půlkruhový dům s prostornou místností, třemi pokoji, koupelnou s wc a mini kuchyňkou. Tento atypický dům lze využít k relaxaci, pro návštěvy nebo jako správcovské zázemí. Podlahová plocha je 77 m2.

Třetím objektem je starší dům, skýtající možnost stavby krásné roubenky.

Velká zahrada s ovocnými stromy plodící broskve, nektarinky, meruňky, jablka, třešně a švestky, je po obvodu chráněna živým plotem. Díky poloze Polabí zde plodí i mandloně. Je zde dvougaráž, sportovní zázemí, venkovní sauna z pravého cedrového dřeva z Libanonu, prostor pro grilování, pec na pizzu a malá ekofarma. Z jednotlivých detailů celého areálu vnímáte pohodovou povahu majitele, který do tohoto harmonického místa promítl své cestovatelské srdce.

Hlavní dům byl zkolaudován v r. 2017, půlkruhový dům byl postaven v r. 2019. Vytápění je zajištěno stropními sálavými infrapanely ECOSUN + jsou zde pece (dřevo z lesa - samotěžba) a částečně podlahové vytápění. Ohřev vody přes el. boiler. Vodovod + studna, kanalizace. Zdivo Porotherm, podlahy dřevěné (dub a cedr), střecha Bramac, eurookna s dvojsklem.

V obci jsou potraviny, hospoda, zahradnictví, fotbalové hřiště a nové sportovní hřiště. Čerstvé produkty získáte od sousedů a v místním kravíně.

Ideální lokalita s možností volnočasových aktivit. Krásné jsou lesy v Kersku, zajímavostí je písečný přesyp u Píst, je zde mnoho přírodních koupališť. V nejbližším okolí lázeňské město Poděbrady, historický Nymburk, rodinný park Mirakulum v Milovicích, zámek Loučeň a mnoho dalších míst.

Dokonalé propojení s Prahou autem po dálnici D11 nebo vlakem, který jezdí každou hodinu a zastávka je 5 min. chůze od domu.

Přijeďte vychutnat genius loci tohoto místa. Rádi Vás tu přivítáme a poskytneme Vám další a podrobnější informace.

Parametry nemovitosti

Cena
19 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
25. 9. 2024
Adresa
Kamenné Zboží
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
233 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RealityRajský

Horáčkova 1206/7, Praha 4

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Bc. Jan Rajský

Bc. Jan Rajský

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje ubytování v Kamenném Zboží?

Podobné nemovitosti