Prodej zemědělské usedlosti, Újezdec, 278 m2

Újezdec

Cena na vyžádání /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(cena u makléře)

Exkluzivní partneři v Újezdci

Informace k domu

REALDOMUS Vám exkluzivně zprostředkuje prodej venkovské usedlosti s rozsáhlými pozemky v krásné krajině předhůří Šumavy pouze 14 km od historického města Prachatice.

Zastavěná plocha je 475 m2, plocha louky (v územním plánu určeno k zastavění) je 8365 m2, celková výměra pozemků je 9910 m2.

V nemovitosti se nachází 2 bytové jednotky po částečné rekonstrukci. Dispozice obytné části je 5+1. Celková podlahová plocha bytové jednotky 1 je 215 m2. Dále je zde 2. samostatná jednotka o dispozici 2+kk s koupelnou, WC a krytou terasou o podlahové ploše 63 m2. Mezi bytovými jednotkami prostorná garáž.

Vytápění objektu je zajištěno moderním plně automatickým kotlem na tuhá paliva napojeným na rozvody ústředního topení. V obývacím pokoji se nachází krb. Dům je napojen na vodovodní řad, odpad řešen septikem, dešťové svody do kanalizace.

Uzavřený dvůr poskytuje dostatek soukromí a prostoru pro příjemné posezení, koupání v bazénu a dalších aktivity. Zahrada v zadní části objektu je pak ideálním místem k zahradničení a chov hospodářských zvířat. Je zde také stylové zákoutí s ohništěm a prostorná stodola k dalšímu využití.

Nemovitost je perfektním místem jak pro rekreaci, tak pro trvalé bydlení. Dále ji lze využít i pro zemědělskou činnost, ubytování nebo jako komunitní centrum. Louku o výměře 8365 m2 je možné využít pro developerský projekt (rodinné domy, tiny house, chatky apod.)

Újezdec je malá vesnička nacházející se bezprostředně u města Vlachovo Březí, kde se nachází mateřská a základní škola, soukromý pivovar Březí koza, pekárna Cais, řezník Zdeněk, pošta, Coop, cukrárna, zámek, restaurace, hospody, stavebniny, květinářství atd.
Autobusová zastávka 100m od objektu - přímý spoj Praha, Strakonice, Prachatice.

Místní krajina je jako dělaná pro cyklistiku, turistiku – Kvilda 40 km, Modrava 47 km a lyžování - lyžařský areál Libín 21 km, Mitterdorf Skizentrum 50 km. Vzdálenost větších měst: Volyně 10 km, Prachatice 14 km, Vimperk 20 km, Strakonice 22 km

Financování můžeme zajistit. Více informací Vám poskytne realitní makléř zakázky. Doporučujeme prohlídku.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena u makléře
Aktualizováno
7. 10. 2024
Adresa
Újezdec
ID
1787
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
278 m2
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
475 m2
Plocha nemovitosti
1545 m2
Odpad
Septik, Jímka
Topení
Lokální tuhá paliva
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Vodovod
Sklep
Bezbarierový přístup
Převod do OV
Bazén

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo REALDOMUS s.r.o.

REALDOMUS s.r.o.

Radniční 133/1, České Budějovice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Ing. Tomáš Troják

Ing. Tomáš Troják

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje zemědělských usedlostí v Újezdci (okr. Prachatice)?

Top nabídky