Prodej rodinného domu, Chlum u Třeboně - Žíteč, 100 m2

Chlum u Třeboně, Žíteč

4 850 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 23 114 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Chlumu u Třeboně

Informace k domu

Nabízíme k prodeji velmi atypickou a prostornou nemovitost, nacházející se v malebné obci Žíteč, která je součástí oblasti Chlum u Třeboně.
Tento uzavřený komplex se nachází v zachovalém a udržovaném stavu, připravený k rekonstrukci dle představ nového majitele. Stavení je kompletně vyklizené a nabízí spoustu prostoru možností pro úpravy a modernizaci.
• Původní vejminek (2kk): Nachází se v levé části stavení. Ideální pro hosty či případné vícegenerační bydlení.
• Bytová jednotka (2+1): V pravé části stavení je druhý byt, který zahrnuje prostornou zasklenou verandu, dva samostatné pokoje, kuchyň, koupelnu a samostatné WC.
• Další prostory: K nemovitosti dále přiléhají dílny, stodola, kurníky a chlévy, které jsou ve velmi dobrém stavu a mohou sloužit pro různé účely, včetně hospodářského využití.
• Pozemky: k domu přiléhá prostorná zahrada o výměře 1 800 m², kde jsou ovocné stromy, zahrádky, další drobné stavby pro zvířata. Přístup na zahradu je možný pěšky i autem, což poskytuje komfort a flexibilitu.
Pro zájemce je také k dispozici možnost přikoupit rozsáhlé pozemky s rybníkem o celkové rozloze 40 ha, což činí tuto nabídku ještě atraktivnější pro milovníky přírody či pro zemědělské účely.
Elektřina: Dům je napojen na elektrickou síť, Voda: Zajištěna z vlastní studny, což je velkou výhodou pro budoucího majitele,Topení: Aktuálně řešeno kotlem na tuhá paliva (dřevo a uhlí – nesplňující parametry nové vyhlášky). Je zde možnost modernizace topného systému podle požadavků. Kanalizace: Dům má vlastní jímku na vyvážení, ale k dispozici je také přípojka na obecní kanalizaci, která se nachází přímo vedle domu.
Lokalita: Obec Žíteč je zasazena do malebné krajiny Třeboňska, která je známá svou nádhernou přírodou a rybníkářskou tradicí. Zachovalá lidová architektura s barokními fasádami domů dodává obci jedinečný charakter a atmosféru. Dopravní dostupnost do okolních měst je velmi dobrá – pouhých 5 km do Chlumu u Třeboně, 17 km do Třeboně a 18 km do Jindřichova Hradce.

Parametry domu

Cena
4 850 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
26. 9. 2024
Adresa
Chlum u Třeboně, Žíteč
ID
CB241006
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
100 m2
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
477 m2
Plocha nemovitosti
1762 m2
Plocha zahrady
1762 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Veřejná kanalizace, Jímka
Topení
Jiné
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Studna
Výtah
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo SORENT-CB s. r. o.

SORENT-CB s. r. o.

Lannova tř. 14/9, České Budějovice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Romana Kolářová

Romana Kolářová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Chlumu u Třeboně?

Podobné nemovitosti