Prodej rodinného domu, Želenice, 191 m2

Želenice

3 199 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 15 245 Kč /za měsíc

(Včetně právních služeb, advokátní úschovy peněz, poplatků a provize RK, cena k jednání)

Exkluzivní partneři v Želenicích

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k domu

Dovoluji si nabídnout zprostředkování prodeje vícepokojového rodinného domu vhodného k rekonstrukci, využití k trvalému bydlení pro početnější rodinu nebo k rekreaci jako chalupy, na severním okraji Českého středohoří 6 km od Mostu.

Nemovitost se nachází v klidné části obce Želenice, s veškerým občanským vybavením, terasovitá zahrada s nádherným výhledem na obklopující kopce a dominantu obce Kostel svatého Václava poskytuje ideální místo pro odpočinek.
Původní kamenná stavba z počátku dvacátého století se rozprostírá na oploceném pozemku 410 m2 se zastavěnou plochou 132 m2, s prostornou garáží a původním hospodářským stavením, ze kterého byly vybudovány další obytné místnosti. Přízemní prostory nabízejí obývací pokoj, kuchyni, prostornou místnost s šatnou, samostatnou koupelnu a toaletu. Dřevěné schodiště nás přivádí do podkrovní části s dvěmi ložnicemi a přípravou na vybudování sociálního zařízení, nabízí se také využít prostor dnešního seníku na další místnost. Z prosklené chodby vstupujeme na dvorek s přístupem na terasovitou zahradu.
Vytápění a ohřev vody zajišťuje plynový kotel s rozvody do nových radiátorů, na nějž je napojen dominantní krb s výměníkem, který dodává obývacímu pokoji nezaměnitelnou atmosféru. Do domu je přivedena elektřina 230, plyn, obecní vodovod a kanalizace. Obytné prostory byly částečně rekonstruovány, nová plastová okna, v garáži elektrická vrata, místnost pro dílnu nebo pouze kout k relaxaci s udírnou. Střecha garáže nabízí posezení na terase 30 m2 s úžasným výhledem.

Přesto dům vyžaduje finanční investici pro vybudování moderního bydlení, vhodná výměna eternitové střechy
a chuť věnovat péči zanedbané do svahu orientované terasovité zahradě. Odměnou za vynaložené prostředky a
úsilí je možnost získání krásného bydlení ve velice klidné části obce.
Velice dobrá dojezdová vzdálenost do města Mostu a Litvínova, jejíž krajinná proměna nabízí rekreační okolí Jezera Most, možnost využití vlakového spojení do Krušných hor s lyžařskými středisky, turistickými a cyklo trasami.
Pro více informací a domluvení si nezávazné prohlídky mne neváhejte kdykoli kontaktovat. S financováním velice rádi pomůžeme.

Parametry domu

Cena
3 199 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Včetně právních služeb, advokátní úschovy peněz, poplatků a provize RK, cena k jednání
Aktualizováno
24. 9. 2024
Adresa
Želenice
ID
01264
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
160 m2
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
132 m2
Podlahová plocha
191 m2
Plocha nemovitosti
410 m2
Plocha zahrady
192 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Ukazatel energetické náročnosti
432 kWh/m2 za rok
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální tuhá paliva, Ústřední plynové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Satelit, Kabelové rozvody
Doprava
Vlak, Silnice, Autobus
Voda
Vodovod
Garáž
Terasa

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 12 lidí

Prodejce

Stanislav Korytář

Stanislav Korytář

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Želenicích (okr. Most)?

Podobné nemovitosti