Prodej rodinného domu, Sezemice, 240 m2 (ID: 2082990)

Sezemice

11 950 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 56 950 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Sezemicích

Informace k domu

Dva plnohodnotné rodinné domy s celkovou plochou až 266 m2!!

Pokud hledáte dvougenerační bydlení s cílem zachovat si maximální možné soukromí, mám právě pro Vás v nabídce soubor těchto dvou rodinných domů nedaleko Sezemic, konkrétně v části Velké Koloděje.

Větší rodinný dům se zastavěnou plochou 134 m2 a dispozicí 5+kk, a menší rodinný dům o velikosti 84 m2 a dispozicí 3+kk, mají vlastní terasy (16 m2 a 13 m2) s dostatkem soukromí. Více Vám napoví přiložené půdorysy k jednotlivým stavbám.

Stavba byla provedena v roce 2015 z Ytongu se zateplením fasády, plastovými okny a betonovou střešní krytinou KM Beta.
Topení ve všech objektech zajišťuje elektrokotel s komfortním podlahovým vytápěním. V chladných dnech je možné stylově přitápět v krbových kamnech.

Rodinné domy se nachází v energetické třídě B, což je velmi ekonomická varianta. Náklady na energie jsou v poměru počtu obyvatel a ceny velmi příznivé.

Jako společné zázemí je zde k dispozici třetí stavba o velikosti 22 m2 a dispozicí 1+kk, sloužící jako zahradní domek. Zde se nachází další krytá pergola o rozloze 16 m2, s nádherným zděným krbem, dřevěným posezením a grilem. Pro horké dny je zde zapuštěný a překrytý bazén o rozměrech 3x4 m2 se slanou úpravou vody.
Najdete zde nespočet možností, jak trávit s přáteli či velkou rodinou svůj volný čas.

Součástí prodeje je i další parcela nacházející se za zahradním domkem o velikosti 656 m2, která v budoucnu nabízí další možnosti rozšíření a využití.

Samotná část Velké Koloděje se nachází pouhé 3 km od Sezemic, a 7 km (ca 10 min autem) od sídliště Dubina, v Pardubicích.

Dům se nabízí nevybavený (případně možná domluva), a bude k dispozici po dohodě.

Financování rádi zajistíme.

Těším se na viděnou u osobní prohlídky.

Parametry domu

Cena
11 950 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
24. 9. 2024
Adresa
Sezemice
ID
N536
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
220 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
240 m2
Plocha nemovitosti
1756 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Mgr. Kristýna Šindlerová

Veverkova 1343/1, Hradec Králové, Pražské Předměstí

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Helena Peřinová

Helena Peřinová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Sezemicích (okr. Pardubice)?

Podobné nemovitosti