Prodej chaty, Libovice, 43 m2

Nosálov - Libovice, okres Mělník

990 000 Kč HYPOTÉKA od 4 718 Kč /za měsíc

(včetně provize RK)

Exkluzivní partneři v Libovici

Informace k domu

Rekreační chata Libovice

Hledáte místo, kde si odpočinete od ruchu velkoměsta a načerpáte novou energii? Nabízíme vám skromnou rekreační chatu na úpatí Vrátenské hory, v obci Libovice, která se nachází v malebné oblasti CHKO Kokořínsko - Máchův kraj. Tato lokalita je ideální pro všechny, kteří hledají klid a přírodu, a zároveň chtějí mít po ruce vyhledávané město Mšeno s širokou občanskou vybaveností a blízkost Máchova jezera, které láká k vodním radovánkám a relaxaci.

Zastavěná plocha cca 50 m², užitná 43 m². Dispozice 2+kk: ložnice, obývací prostor s kuchyňským koutem, sprchovým koutem a spíží. WC je chemické.

Původní maringotka je nyní zastřešena a jsou k ní dozděny další obytné prostory. Aktuálně bez zákresu v KN, ale k dispozici je stavební povolení, projekt, souhlasné stanovisko CHKO i geometrický plán pro vyznačení obvodu budovy. Stačí jen předložit na dotčené orgány.

Pozemek je stavební, územním plánem určený k využití pro individuální rekreaci. To znamená, že máte možnost vytvořit si zde svůj jiný vlastní ráj na zemi, ať už pro víkendové pobyty nebo celoroční bydlení. Pozemek je oplocený, terasovitý a má výměru 400 m². V budoucnu je také možnost odkoupit další část pozemku o velikosti 400 m², což vám poskytne ještě větší prostor pro vaše plány. Tato část je funkčně s prodávaným pozemkem spojena, a nyní se již nyní využívá. Tato možnost zůstane i novému majiteli.

Skvělá poloha a výhodná cena dělají z této nemovitosti jedinečnou příležitost pro všechny, kteří touží po útěše v přírodě a chtějí investovat do svého vlastního místa pro odpočinek. Neváhejte a kontaktujte nás pro více informací nebo domluvení prohlídky, abyste si mohli osobně vychutnat kouzlo této lokality a potenciál, který tato nemovitost nabízí.

Video a další informace na www. chatanakokorinsku. cz

Parametry domu

Cena
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
6. 10. 2024
Adresa
Nosálov - Libovice, okres Mělník
ID
202409-239-P
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
43 m2
Vybaveno
Ne
Druh objektu
Samostatný
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
50 m2
Plocha nemovitosti
400 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Reality UHER

náměstí Míru 17, Mšeno

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 17 lidí

Prodejce

Tomáš Uher

Tomáš Uher

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Libovici?

Podobné nemovitosti