Prodej bytu 2+1, Liberec - Liberec III-Jeřáb, Anenská, 52 m2

Anenská, Liberec III-Jeřáb

2 823 600 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 13 456 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Liberci

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k bytu

Exkluzivně nabízíme k prodeji pět bytů 2+1 a 2+kk v bytovém domě o osmi bytech, situovaném v klidné lokalitě Liberce v docházkové vzdálenosti od centra. Tyto byty představují skvělou investiční příležitost pro všechny, kteří hledají možnost přizpůsobit si bydlení podle vlastních představ a potřeb nebo hledají investiční příležitost v podobě pasivního příjmu z nájemního bydlení. Jedná se konkrétně o 2 podkrovní byty 2+kk o výměře 48 m2, 1 byt ve 3 NP o výměře 52 m2 a 2 byty ve 2 NP o výměře 53 m2 a 51 m2, kdy cena za m2 je v průměru 54.200,- Kč. V případě koupě všech 5 bytů lze jednat o ceně.
Byty jsou v současné době pronajaté na dobu neurčitou s dvouměsíční výpovědní lhůtou za 12000 až 13000,- Kč měsíčně bez poplatků a energií. Byty jsou před rekonstrukcí, která ale u většiny bytů není přímo nutná, což umožňuje novým majitelům realizovat své sny o ideálním domově. V případě zájmu jsme připraveni poskytnout kompletní rekonstrukční služby, abychom zajistili, že váš nový byt bude odpovídat vašim požadavkům a vkusu. Můžete si tak vybrat nejen materiály, ale i dispozice a celkový styl interiéru.
Bytový dům se nachází v klidné a příjemné části města, která je dobře dostupná a nabízí veškerou občanskou vybavenost. V blízkosti najdete, hlavní autobusové a vlakové nádraží, obchody, školy, parky a další služby, které usnadní každodenní život. Vynikající dopravní spojení umožňuje rychlý přístup do centra města i okolních oblastí.
Tato nabídka je ideální pro rodiny, páry i jednotlivce, nebo investory, kteří chtějí investovat do vlastního bydlení a přitom mít možnost ovlivnit jeho konečnou podobu. Nezmeškejte tuto jedinečnou příležitost a kontaktujte nás pro více informací nebo domluvení prohlídky. Rádi vám pomůžeme najít váš nový domov, který si můžete přizpůsobit podle svých představ. V případě koupě všech 5 bytů je možné jednání o ceně.

Parametry bytu

Cena
2 823 600 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
2. 10. 2024
Adresa
Anenská, Liberec III-Jeřáb
ID
2024-09-23
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
52 m2
Patro
3. z 4
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
52 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální elektrické
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Vodovod
Výtah
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 17 lidí

Prodejce

Jan Jíleček

Jan Jíleček

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+1 v Liberci?

Podobné nemovitosti