Prodej rodinného domu, Olomouc, Jižní, 180 m2 (ID: 2082516)

Jižní, Olomouc - Slavonín

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Exkluzivní partneři v Olomouci

Informace k domu

Exkluzivně nabízíme k prodeji řadový rodinný dům na ulici Jižní v Olomouci - Slavoníně. Dispozičně je dům řešen jako 5+1 s užitnou plochou 180 m2. V 1. NP se nachází zádveří , chodba se schodištěm, obývací pokoj, prostorná kuchyň s plně vybavenou kuchyňskou linkou, koupelna a vstupní chodba do garáže pro jedno auto. Ve 2. NP se nachází ložnice se vstupem na otevřenou terasu, dva dětské pokoje, pracovna a samostatné WC, všechny pokoje jsou neprůchozí. Na zatravněné udržované zahradě je nadzemní bazén vyhřívaný tep. čerpadlem a zděný zahradní domek vhodný pro uskladnění nářadí, zahradní techniky apod. Primární zdroj vytápění je na principu tepelného čerpadla vzduch x vzduch (6x vnitřní klimatizační jednotka a 2x venkovní), dále je v obývacím pokoji zděný krb s rozvody do celého domu, což může výrazně ovlivnit náklady na vytápění. Nemovitost prošla rekonstrukcí před 15 lety, je zateplena, z ulice má dům PVC okna a ze zahrady jsou okna dřevěná. Komfort bydlení výrazně zvyšuje již zmíněná klimatizace v celém domě.

Nabízíme vám možnost bydlení v žádané lokalitě s plnou občanskou vybaveností a výbornou dopravní dostupností do centra města a v blízkosti sportovišť a zábavných zón.

Pro více informací kontaktujte makléře.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
23. 9. 2024
Adresa
Jižní, Olomouc - Slavonín
ID
PD-240802
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
180 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
402 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 17 lidí

Prodejce

Martin Listopad

Martin Listopad

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Olomouci?

Podobné nemovitosti