Prodej rodinného domu, Moravské Budějovice, Palliardiho, 86 m2

Palliardiho, Moravské Budějovice

2 700 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 12 867 Kč /za měsíc

(Za nemovitost)

Exkluzivní partneři v Moravských Budějovicích

Informace k domu

Hledáte bydlení v klidné části obce s veškerou občanskou vybaveností? Přijďte na prohlídku rodinného domu v Moravských Budějovicích. Řadový dům o dispozici 3+1 a podlahové ploše cca 86m2 má velkoryse pojaté pokoje. Jejich podlahová plocha se pohybuje od 15 do 20m2. Z chodby se dostaneme do dvou pokojů a světlé kuchyně. Z té vedou dále vstupy do třetího pokoje a koupelny. Dům má také podkroví, jehož rekonstrukcí můžete získat další obytný prostor. Menší dvorek za domem, který není náročný na údržbu, Vám zaručí možnost nerušeného odpočinku a setkávání s přáteli třeba u společného grilování. Dům je určený k rekonstrukci a je napojený na veškeré inženýrské sítě.

Moravské Budějovice se rozprostírají na okraji Českomoravské vysočiny 23km od Třebíče a 29km od Znojma. Protéká jimi říčka Rokytka. Je zde mateřská škola, základní škola i střední školy. Ve volném čase můžete navštívit plovárnu, zimní stadion, a další sportoviště nebo zavítat na jednu z mnoha kulturních akcí.

S financováním nemovitosti Vám rádi pomůžeme. Průkaz energetické náročnosti nebyl dodán, z toho důvodu je uvedena třída G. Pokud Vás nabídka zaujala, neváhejte a kontaktujte realitního makléře.

Parametry domu

Cena
2 700 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Za nemovitost
Aktualizováno
23. 9. 2024
Adresa
Palliardiho, Moravské Budějovice
ID
104007
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
86 m2
Typ objektu
Přízemní
Plocha nemovitosti
168 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Irena Přibylová

Irena Přibylová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Moravských Budějovicích?

Podobné nemovitosti