Prodej bytu 3+1, Benijófar, Španělsko, 62 m2 (ID: 2081581)

Benijófar, Španělsko

9 386 545 Kč /za nemovitost
Exkluzivní partneři

Informace k bytu

Výstavba apartmánů v Benijofar, Costa Blanca jih, jen 10 minut jízdy od nádherných písečných pláží v Guardamar del Segura a jen kousek od veškeré místní občanské vybavenosti!

Tyto podkrovní apartmány se skládají ze 2 ložnic a 2 koupelen, všechny mají otevřenou kuchyň a prostorný obývací a jídelní prostor s přístupem na soukromou terasu a solárium o rozloze cca 60 m2, kde je soukromý bazén a skvělý prostor pro opalování!

Komplex nabízí také krásný společný bazén a prostory k opalování.

Parkování a skladovací prostory k dispozici za příplatek!

Dokončení 2026.

Pro více informací nás prosím kontaktujte, protože ceny a velikosti apartmánů se mohou lišit!

Benijofar tvoří oblast Vega Baja na pobřeží Costa Blanca. Je zde spousta míst k návštěvě, například Casa de Cultura, kde se koncerty a představení konají po celý rok. K dispozici je také značená pěší stezka, která zahrnuje Rio Segura a venkovní bazén.

V Benijofaru najdete také cyklistickou trasu a park Cañada Marsa a park El Secano. Tato dvě místa se nacházejí v obchodní oblasti Benijofar zvané Benimar.

Benijofar má také velké množství služeb a vybavení, jako jsou restaurace, tapas bary, obchody, místní škola, obecní koupaliště a sportovní zařízení pro všechny věkové kategorie, spolu s dobrým dopravním spojením. Každé úterý se v Benijofaru koná týdenní pouliční trh.

Benijofar se nachází pouhých 10 km od pláží ve Guardamar del Segura a asi 12 km od Torrevieja. Letiště Alicante je vzdálené pouhých 30 minut jízdy a Murcia-Covera 50 minut jízdy.

Při prohlídce této nemovitosti Vás bude doprovázet náš česky mluvící spolupracovník, který se Vám bude věnovat po celou dobu návštěvy Španělska.
Zajistíme Vám dopravu z letiště do místa ubytování a zpět.

Parametry bytu

Cena
9 386 545 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
27. 9. 2024
Adresa
Benijófar, Španělsko
ID
CM9424
Stavba
Skeletová
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
62 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Terasa

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

MIAREALITY

tř. Kosmonautů 981/21, Olomouc

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Vladimír Dostál

Vladimír Dostál

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1?

Podobné nemovitosti