Prodej bytu 3+1, San Pedro del Pinatar, Španělsko, 63 m2

San Pedro del Pinatar, Španělsko

5 410 475 Kč /za nemovitost
Exkluzivní partneři

Informace k bytu

Apartmán s vlastním bazénem na prodej ve velmi žádaném pobřežním městečku San Pedro Del Pinatar, (2022) tvoří součást exkluzivní soukromé zástavby, která má také krytý bazén.

Nemovitost se nachází pouhých 15 minut chůze od pláže, má moderní design a byla vybavena a zařízena vysoce kvalitním nábytkem, příslušenstvím a teplou a studenou A / C .

Obytná plocha zahrnuje velký otevřený salonek s jídelnou, dobře vybavenou kuchyň s horní částí sortimentů spotřebičů, velkou hlavní ložnici s vestavěnými skříněmi a vlastním sprchovým koutem a další dvoulůžkovou ložnici s vestavěnými skříněmi a koupelnou pro hosty.

Ze salonku je vstup na nádhernou terasu s vysouvací sluneční markýzou – ideální místo pro stolování a relax! K dispozici je také soukromý bazén s terénním parkovištěm pro malé vozidlo.
Apartmán je situován v docházkové vzdálenosti do města, kde je široký výběr služeb a vybavení včetně obchodů, barů, restaurací, zdravotnických zařízení, bank, sportovního centra, supermarketů a mnoho dalšího.

Nabízeno zařízené (dle nabídky). Roční komunální poplatky 600 euro.

San Pedro del Pinatar je přímořské město na pobřeží Mar Menor. San Pedro del Pinatar je pouhých 35 minut od letiště Covera a 55 minut od letiště Alicante.

Při prohlídce této nemovitosti Vás bude doprovázet náš česky mluvící spolupracovník, který se Vám bude věnovat po celou dobu návštěvy Španělska.
Zajistíme Vám dopravu z letiště do místa ubytování a zpět.

Parametry bytu

Cena
5 410 475 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
27. 9. 2024
Adresa
San Pedro del Pinatar, Španělsko
ID
CM9419
Stavba
Skeletová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
63 m2
Vlastnictví
Osobní
Terasa

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

MIAREALITY

tř. Kosmonautů 981/21, Olomouc

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Vladimír Dostál

Vladimír Dostál

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1?

Podobné nemovitosti