Prodej rodinného domu, Bohuslavice, Opavská, 320 m2

Opavská, Bohuslavice

3 990 000 Kč HYPOTÉKA od 19 015 Kč /za měsíc

(včetně provize RK)

Exkluzivní partneři v Bohuslavicích

Informace k domu

Prodej, rodinný dům 5+2, Bohuslavice ul. Opavská

Mezi aktuální podzimní novinky zařazuji prodej patrového rodinného domu o dispozici 5 + 2 v klidné části Bohuslavic. Jeho celková podlahová plocha je 155 m², k domu náleží také zděná garáž, obrovská skladovací hala a zahrada o rozloze více než 500 m².

Kde že najdete Bohuslavice? V české části Slezska mezi Ostravou a Opavou.

A nyní vám postupně představím jednotlivé části domu.

Po vstupu se dostaneme do malé předsíně, která vede na samostatné WC a do zbytku domu s velkou chodbou, odkud projdeme do 2 pokojů, kuchyně, koupelny s vanou a spíže.

Přes schodiště můžeme dále vstoupit do sklepních prostor se sníženým stropem a do II. NP, kde se nacházejí 3 prostorné pokoje, kuchyň, koupelna s vanou a samostatné WC.

Dům disponuje také půdou, na kterou se dostaneme půdními stahovacími schody.

Napojen je na veřejný vodovod, elektřinu, plyn a septik. Z důvodu nefunkčnosti plynového kotle si může nový vlastník vybrat médium, kterým bude prostory vytápět.

Na některých místech je dům napaden plísní, a to z důvodu vzniku tepelných mostů a špatného užívání.

Dispozičně je příjemně řešený, proto nabízí možnost sdíleného bydlení pro dvě rodiny s dětmi či prarodiči.

Zděná garáž, kde byl při stavbě použit plynosilikát, je rozdělena do 3 částí a umožňuje pestré využití – stejně jako obrovská hala o celkové podlahové ploše 101 m². Ta se nachází v zadní části pozemku a novým majitelům nabídne nepřeberné možnosti pro použití – od dílny pro kutily až po skladovací nebo montážní prostor.

Celá hala je rozdělena na dvě samostatné části a vstup zajišťují široká sekční vrata. Nutné je ovšem dobudovat nájezd pro pohodlný vjezd autem nebo menší dodávkou. K hale lze přijet z hlavní komunikace, od přední části domu.

Za halou jsou připraveny základy pro terasu nebo zahradní altán, který plynule naváže na terén zahrady. Nechybí zde ani přívod vody.

Velice rád vám tuto zajímavou nabídku osobně představím.

Ještě zmíním poslední informaci – a to možnost financování koupě domu.

Potřebujete s ním pomoci? Pak je vám plně k dispozici naše skvělá hypoteční makléřka, která pracuje v oboru více než 20 let. Vždy vám zařídí to nejvýhodnější financování a podmínky šité na míru.

Michal Miško – Váš realiťák

Parametry domu

Cena
3 990 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
21. 9. 2024
Adresa
Opavská, Bohuslavice
ID
1887
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
320 m2
Vybaveno
Ne
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
314 m2
Plocha nemovitosti
1005 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Michal Miško

Michal Miško

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Bohuslavicích (okr. Opava)?

Podobné nemovitosti