Prodej rodinného domu, Pardubice, 270 m2

Pardubice - Nemošice

12 380 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 58 999 Kč /za měsíc

(včetně provize RK)

Exkluzivní partneři v Pardubicích

Informace k domu

V Nemošicích, městské části Pardubic se rozkládá rodinný dům, do kterého majitelé investovali nejen svůj čas, ale i své srdce a to do každého detailu. Výsledkem je prostorný, kvalitně a precizně postavený rodinný dům o dispozici 5+1 a užitné ploše 270m² s garáží. Na uzavřeném pozemku je pak možnost parkování dalších dvou aut. Jedná se o klidnou lokalitu s dostupnou městskou hromadnou dopravou.

V interiéru naleznete mimo jiné centrální vysavač, podlahové vytápění, nebo krbová kamna, která zahřejí vaše chvíle pohody. S předokenními roletami a zabezpečovacím systémem máte jistotu soukromí a bezpečí pro celou rodinu. Je zde také možnost se pořádně zapotit, buď v tělocvičně nebo při relaxu v sauně. Dům nabízí potenciál pro vaše sny a plány. Útulné podkroví/půda je prostorem, ve kterém můžete vytvořit hernu, další pokoje nebo jakékoli jiné projekty. Tento dům je připraven poskytnout vám vše, co potřebujete pro moderní a komfortní bydlení.

Okolní zahrada byla pečlivě navržena, zasazena a udržována. Je zavlažována automatickým systémem z vlastní studny. Vzrostlé a okrasné stromy poskytují naprosté soukromí. Prostorná pergola s krbem a udírnou je dokonalým místem pro odpočinek, setkání rodiny a přátel. Zahradní domky poskytují velký prostor pro nářadí a hobby dílnu. Dále ukrývají kuchyňku, WC a kolárnu. Vše bylo promyšlené s cílem vytvořit místo pro rodinnou pohodu.
Zajímavostí je také průměrná roční spotřeba za 8 let ( za teplo, teplou vodu a vaření) 16 220 kWh.

Pokud máte zájem a chcete cítit energii, která tento dům obklopuje, domluvte si prohlídku, ráda vás tu přivítám.

Majitel si vyhrazuje právo výběru kupujícího dle vlastních kritérií.

Odkaz pro virtuální prohlídku zde: https://my.matterport.com/show/?m=YjmcunTszSV&fbclid=IwAR1sYPXZAjGhP6p4H2c-wCyv-1jdOTGMl5ZPla04kh-cvnG-nknPc5mOVWk

Parametry domu

Cena
12 380 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
21. 9. 2024
Adresa
Pardubice - Nemošice
ID
20092024
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
270 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
757 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 21 lidí

Prodejce

Štěpánka Mimrová, MBA

Štěpánka Mimrová, MBA

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Pardubicích?

Podobné nemovitosti