Prodej bytu 3+1, Velké Opatovice, Hliníky, 79 m2

Hliníky, Velké Opatovice

2 950 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 14 059 Kč /za měsíc

(Cena je včetně právního servisu a provize RK.)

Exkluzivní partneři v Velkých Opatovicích

Informace k bytu

Hledáte klid, přírodu, ale zároveň i občanskou vybavenost? Hledáte místo, kde si Vaše děti mohou v bezpečí hrát? Tak je tato nabídka právě pro Vás!
Jedná se o pěknou a udržovanou bytovou jednotku v osobním vlastnictví o dispozici 3+1 s balkonem. Bytová jednotka se nachází ve 4. NP a její užitná plocha činí 79,88 m² včetně balkonu a skladovací kóje (1,38 m²), která je umístěna v mezipatře na chodbě. Bytová jednotka je v dobrém technickém stavu a připravena k nastěhování. Orientována je na jižní a severní stranu a je po celý den příjemně prosvětlená. Za zmínku jistě stojí také krásný výhled do okolní krajiny Boskovické brázdy a Drahanské vrchoviny. Čtyřpodlažní cihlový bytový dům se nachází v okrajové části města Velké Opatovice, v ulici Hliníky. Bytový dům prošel v roce 2022 rozsáhlou revitalizací. Její součástí bylo zejména zateplení budovy, rekonstrukce střechy a nové balkony. Vytápění a ohřev vody zajišťuje centrální plynová kotelna. Energetická náročnost budovy: třída C - úsporná.
Celkové měsíční náklady činí 6.019,- Kč: zálohy elektřina - 1.300,- Kč, zálohy studená a teplá voda - 909,- Kč, teplo - 844,- Kč, fond oprav - 300,- Kč, splátka úvěru revitalizace - 1.574,- Kč, revitalizace ostatní položky - 753,- Kč (splátka balkon) a položky spojené se správou budovy - 339,- Kč (společná elektřina, odměna správci SBD, pojištění domu).

Výměry místností: kuchyně - 12,01 m², obývací pokoj - 20,70 m², ložnice - 16,30 m², dětský pokoj - 12,16 m², koupelna + wc - 4,13 m², předsíň - 6,21 m², komora - 2,05 m², balkon - 4,94 m², skladovací kóje - 1,38 m².

Tato nemovitost byla před samotným prodejem prověřena firmou, která se zabývá inspekcí nemovitostí, kdy certifikovaný inspektor posuzuje technický stav nemovitosti na základě zjevných projevů a neinvazivních měřících přístrojů.

Město Velké Opatovice má dobrou občanskou vybavenost včetně sítě obchodů, koupaliště, veřejné knihovny s pravidelně doplňovaným knižním fondem, zámeckého parku, kina a muzea kartografie. Dle potřeby je snadno dostupné město Jevíčko (2 km), kde jsou k dispozici další služby a obchody. Ve městě se také nachází dvě mateřské školy a základní škola s plaveckým bazénem a atletickým hřištěm. Město leží v pěkné krajině, nedaleko se nachází les a volná příroda, 30 minut chůze od domu leží nově zrekonstruovaná Smolenská přehrada. Velké Opatovice se nachází 20 minut od Boskovic a 40 minut od krajského města Blansko.

Parametry bytu

Cena
2 950 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena je včetně právního servisu a provize RK.
Aktualizováno
20. 9. 2024
Adresa
Hliníky, Velké Opatovice
ID
072
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
79 m2
Lokalita objektu
Okraj obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
79 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Balkon

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Jana Ondruchová

Jana Ondruchová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Velkých Opatovicích?

Podobné nemovitosti