Prodej rodinného domu, Bašť, Neratovická, 135 m2

Neratovická, Bašť

13 540 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 64 528 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Bašti

Informace k domu

Nabízíme Vám k prodeji krásný a světlý RD s garáží, dvěma venkovními parkovacími stáními a zahradou s možností umístění grilu, bazénu atd. Dům je zděný, s dvouvrstvými štukovými vápennými vnitřními i vnějšími omítkami, se sedlovou střechou s vikýři, a betonovou taškovou krytinou. Krov je dřevěný. Základové pasy jsou s izolací proti zemní vlhkosti. Dům byl dokončen v roce 2008 společností Central Group. Pozemek je rovinný, obdélníkového tvaru s kompletním oplocením a předzahrádkou s okrasnými porosty. Kolem domu jsou zpevněné plochy z betonových a keramických dlaždic. Okna i dvoje francouzské dveře (s vchodem na zahradu) jsou plastová (mimo jednoho pokoje umístěného ve 2NP). Podlahy obytných místností tvoří plovoucí podlahy, ostatní místnosti mají keramickou dlažbu. Schodiště je dřevěné, jednoramenné, zatočené. Vytápění domu je zajištěno plynovým kotlem s teplovodním systémem. Elektrická instalace je 240/400 V. Kanalizace je napojena do veřejného řadu, bleskosvod je také instalován.
V přízemí se nachází prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem, předsíní, toaletou a komorou umístěnou pod schodištěm. Garáž je umístěna nalevo od hlavních vchodových dveří domu, je průchozí i na zahradu, vjezdová vrata jsou pak s dálkovým elektrickým ovládáním.
Podkroví disponuje chodbou, čtyřmi samostatnými neprůchozími pokoji a koupelnou s vanou s podlahovým vytápěním.
Nemovitost se nachází 15 km severně od centra hl. m. Prahy a disponuje výbornou infrastrukturou. V obci jsou autobusové zastávky linek č. 368, 370 a 372, dále pak MŠ, pošta a obchod. ZŠ je v sousední obci Měšice (a již v roce 2025 má být dostavěna ZŠ přímo v Bašti). Celkové poplatky za vodu, elektřinu a plyn (pro čtyřčlennou rodinu) činí 6.000 Kč/Měs..

Pozn.: PENB (energetický štítek budovy) je v kategorii "C" s tím, že k dispozici bude během několika týdnů.
Pozn.: současní majitelé podmiňují prodej setrváním v nájmu do 10/2025 (vhodné tedy pro kupce se záměrem koupě domu, jako investiční nemovitosti).

Parametry domu

Cena
13 540 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
20. 9. 2024
Adresa
Neratovická, Bašť
ID
0218-NP06005
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
135 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
135 m2
Plocha nemovitosti
295 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Daniel Horák

Ing. Daniel Horák

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Bašti?

Podobné nemovitosti