Prodej rodinného domu, Rýmařov - Ondřejov, 130 m2

Rýmařov, Ondřejov

2 190 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 10 437 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Rýmařově

Informace k domu

Nabízíme k prodeji samostatně stojící, zděný rodinný dům o vnitřní dispozici 4+1 v části obce Ondřejov u Rýmařova.
Dům prošel před 10 lety renovací - omítky, elektroinstalace v mědi, ústřední topění včetně zdroje - krb, voda, odpad koupelna, okna, dveře.
Svou pozicí a dispozicí se dům hodí jak k trvalému bydlení, tak k rekreačním účelům. V přízemí se nachází kuchyně, obývací pokoj, menší ložnice, rozlehlá chodba a koupelna. Součástí přízemí jsou další prostory jako dřevník, dílna a garáž. V prvním patře domu jsou dvě ložnice.
V neposlední řadě k domu patří pozemek o celkové výměře včetně zastavěné plochy 850m2. Na pozemku se nachází zahradní domek, posezení, ohniště, studna a tedy tvoří příjemný základ pro trávení volného času.
Dům vytápěn krbovými kamny s výměníkem napojený na ústřední topení. Topení prošlo renovací - novější radiátory, měděné potrubí.
Nemovitost napojena na elektřinu, obecní vodovod, odpad svedený do jímky před domem.
Dům připraven k okamžitému užívání bez nutných okamžitých investic. Do konce září 2024 nabízíme prostřednictvím našeho partnera úrokové sazby od 4,89 % p.a. Více informací Vám sdělí náš specialista na prohlídce.

Parametry domu

Cena
2 190 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
20. 9. 2024
Adresa
Rýmařov, Ondřejov
ID
130899
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
220 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
180 m2
Podlahová plocha
130 m2
Plocha nemovitosti
850 m2
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Jímka
Topení
Ústřední tuhá paliva
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Místní zdroj vody, Vodovod
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Martin Romanov

Martin Romanov

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Rýmařově?

Podobné nemovitosti