Prodej pozemku pro bydlení, Libišany, 4484 m2 (ID: 2079790)

Libišany

8 750 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 41 700 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Libišanech

Informace k pozemku

Exkluzivně si vám dovolujeme nabídnout soubor stavebních pozemků, které se nacházejí v zastavěném území obce Libišany. V územním plánu obce jsou označeny jako smíšené obytné venkovské plochy. Rovinaté pozemky o celkové rozloze 4.484 m2 a tvoří jeden územní celek ohraničený pozemky (většinou zahrady) jiných vlastníků. Na severní straně tvoří hranici trvalá vodoteč – potok. Na straně jižní tvoří hranici budova stodoly, která slouží pouze jako sklad dříví a je taktéž součástí nabídky.

Toto luxusní místo, nadstandardně velkých pozemků, v přírodě a přitom uprostřed obce, je určeno k výstavbě 1 - 3 rodinných domů.

Na pozemcích jsou k dispozici kompletní inženýrské sítě, vč. napojení na vodovod a kanalizaci, možnost provedení s plynovou přípojkou. K využití je i vlastní studna s vydatným zdrojem nekontaminované vody. Přístup na pozemky je řešen sjezdem z místní komunikace, přičemž křížení s potokem je řešeno pomocí trvalého silničního mostu ve vlastnictví prodávajícího, zároveň sloužícího jako přístupová cesta pro stavební stroje.

Z pozemku je to autem komfortních 15 minut do centra Hradce Králové, stejně tak i do Pardubic. V Praze jste, vzhledem k nedalekému nájezdu na dálnici D 11, za krásných 60 minut.
V bezprostředním okolí se nachází množství cyklostezek, vedených borovými lesy, k nedalekým písníkům. V obci fungují veškeré základní služby, vč. obchodu, několika hospůdek, zdravotní péče a mnoha sportovních klubů a zájmových sdružení.

Místo, vhodné pro milovníky klidu, s představou stavby bez jakýchkoliv kompromisů. Místo, v takovéto lokalitě a velikosti, naprosto unikátní!
V případě více vážných zájemců bude kupující vybrán na základě parametrů stanovených prodávajícím. Prohlídkové dny budou určeny na základě poptávky.
Možnost zajištění financování s naším finančním poradcem.

Pokud vás nabídka zaujala a máte zájem o bližší informace, případně prohlídku objektu, neváhejte kontaktovat makléře.

Parametry pozemku

Cena
8 750 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
20. 9. 2024
Adresa
Libišany
ID
0297-NP00205
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
4484 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RE/MAX Vox

Jana Palacha 324, Pardubice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Jiří Hác

Ing. Jiří Hác

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Libišanech?

Podobné nemovitosti