Prodej bytu 3+1, Kolín - Kolín II, Benešova, 73 m2

Benešova, Kolín II

4 199 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 20 011 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Kolíně

Informace k bytu

Nabízíme k prodeji komfortní byt 3+1 o celkové podlahové ploše 73,45 m2 s lodžií. Bytová jednotka prošla rozsáhlou rekonstrukcí, která byla dokončena teprve letos a nachází se ve zvýšeném přízemí revitalizovaného panelového domu.

Chodba byla šikovně upravena přidáním praktické komory, která umožňuje uskladnění věcí tak, aby nerušily estetický dojem z bytu. Na levé straně najdete prostorný obývací pokoj s přístupem na zasklenou lodžii orientovanou na jihovýchod. Z obývacího pokoje se dostanete do samostatné kuchyně s jídelním koutem, kde oceníte velkou pracovní plochu. Dva samostatné neprůchozí pokoje jsou situovány na severozápad. Koupelna se sprchovým koutem a místem na pračku prošla rovněž rekonstrukcí, stejně jako oddělená toaleta. K bytu náleží sklepní kóje a obyvatelé mohou využívat společnou kočárkárnu.

V okolí bytu máte k dispozici veškerou občanskou vybavenost v docházkové vzdálenosti. Nechybí zde mateřské a základní školy, obchody, restaurace, samoobsluhy, větší nákupní centrum i nemocnice. Pohodlnou dopravu po městě zajišťuje autobusová zastávka přímo před domem, případně máte možnost parkování v okolních ulicích. Kolín je strategicky umístěn mezi Prahou a Hradcem Králové či Pardubicemi, a železniční trať spojující Prahu s Olomoucí poskytuje rychlé a pravidelné spojení s hlavním městem.

Financování hypotečním úvěrem je možné a naši finanční specialisté vám rádi pomohou s veškerými náležitostmi. Pro více informací nebo sjednání prohlídky mě neváhejte kontaktovat. Těším se na setkání s vámi.

Parametry bytu

Cena
4 199 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
20. 9. 2024
Adresa
Benešova, Kolín II
ID
03114
Stavba
Panelová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
73 m2
Patro
1.
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
77 kWh/m2 za rok
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední dálkové
Voda
Vodovod
Sklep
Lodžie

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Jan Čančík

Jan Čančík

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Kolíně?

Top nabídky

Podobné nemovitosti