Prodej rodinného domu, Praha - Smíchov, Nad Výšinkou, 686 m2

Nad Výšinkou, Praha 5 - Smíchov

137 212 731 Kč HYPOTÉKA od 653 915 Kč /za měsíc

(včetně provize RK)

Exkluzivní partneři v Praze 5

Stěhovací služby

Informace k domu

Prodej Luxusní vily, ul. Nad Výšinkou, Praha 5

Nádherná luxusní vila Na Hřebenkách, Praha Smíchov

Představujeme Vám jedinečnou příležitost stát se majitelem skutečně výjimečné nemovitosti v klidné části Prahy Smíchov. Tato luxusní, atypická třípatrová vila o užitné ploše 686 m² se nachází na prestižní adrese, která je ideálním útočištěm pro ty, kdo hledají harmonii mezi luxusním bydlením a soukromím.

Cena: 137 212 731 Kč

Klíčové vlastnosti:

Lokalita: Vila je situována v klidné části Prahy Smíchov, která nabízí nejen klid, ale také snadnou dostupnost do centra města a veškerou občanskou vybavenost v blízkosti.

Prostorné uspořádání: Třípatrová vila nabízí 6 ložnic, 4 koupelny, a prostorné obývací prostory, které jsou navrženy s ohledem na maximální pohodlí a soukromí.

Luxusní vybavení: Vnitřní bazén, sauna, whirlpool, plynový krb, domácí kino, vinotéka a další prémiové prvky vytvářejí prostředí ideální pro relaxaci a zábavu.

Pracovní prostory: Pánská a dámská pracovna, dětský pokoj a zázemí pro hosty i chůvu zajišťují, že každý člen domácnosti má svůj vlastní prostor.

Garáže: Podzemní podlaží obsahuje 3 parkovací stání, což poskytuje dostatek místa pro vaše vozidla.

Design a kvalita: Rekonstrukce vily, která proběhla v roce 2018 pod vedením renomovaného architekta Radovana Mačáka a ateliéru Hlaváček a partner, je zárukou kvality a nadčasového designu.

Tato vila, která byla oceněna a patří mezi slavné pražské vily, je skutečně mistrovským dílem, které splní očekávání i těch nejnáročnějších klientů. Každý prostor byl pečlivě navržen, aby nabízel přirozené světlo a úchvatné výhledy na okolí, čímž vytváří jedinečnou atmosféru.

Pokud hledáte výjimečné bydlení, které kombinuje pohodlí, styl a prestiž, neváhejte nás kontaktovat pro více informací nebo prohlídku této nádherné vily. Budeme se těšit na setkání s Vámi a na možnost Vám představit tento skvost mezi pražskými nemovitostmi.

Kontaktujte nás ještě dnes a objevte svůj nový domov v luxusní vile Na Hřebenkách.

Parametry domu

Cena
137 212 731 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
20. 9. 2024
Adresa
Nad Výšinkou, Praha 5 - Smíchov
ID
132
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
686 m2
Vybaveno
Částečně
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
287 m2
Plocha nemovitosti
983 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Jan Bareš

Jan Bareš

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Praze 5?

Podobné nemovitosti