Prodej chaty, Hradištko, K Dubí, 89 m2 (ID: 2079459)

K Dubí, Hradištko

5 300 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 25 258 Kč /za měsíc

(Cena včetně provize a právního servisu)

Exkluzivní partneři v Hradištku

Informace k domu

Útulná chata se nachází v atraktivní lokalitě Hradištko, v ulici K dubí, v nezátopové oblasti nad řekou Vltavou, blízko soutoku se Sázavou, 5 km od Vodní nádrže Štěchovice a 3 km od řeky Sázavy v Pikovicích.
Samostatně stojící dřevěná chata původně z roku 1936 s menší přístavbou v roce 1972 byla v roce 1999 půdorysně zvětšena zděnou přístavbou po celé jihozápadní a severozápadní straně, dále byla vybudována nová koupelna s WC a žumpa.
Objekt sestává z obývací místnosti s krbovými kamny na dřevo a schodištěm do podkroví, kuchyně se zánovní kuchyňskou linkou, malou prádelnou, sprchovým koutem, koupelnou s WC, dále je zde zádveří s malým sezením a samostatný pokoj s malou koupelnou (vana). V podkroví jsou dvě ložničky.
Klidné, tiché místo, za chatou dubový les, v ulici chaty a rodinné domy.
Chata vhodná k rekreaci i k trvalému bydlení. Ideální pro milovníky přírody - rybaření, vodní sporty, turistika, cyklo, houbaření.
El. 220/380 V, kopaná studna (11 metrů), obecní vodovod, žumpa, kanalizace je v plánu obce.
Příjezd po obecní asfaltové/zpevněné komunikaci.
Vytápění krbovými kamny a el. přímotopy, ohřev vody el. bojlery.
V obci veškerá občanská vybavenost, škola, školka, 2 obchody, lékaři, restaurace, kavárna, sportoviště, a další. Dobré dopravní spojení na Prahu, autobus i vlak. Smíchovské nádraží je od chaty vzdáleno 32 km.
PENB nedodán, proto uvedena energetická třída „G“.

Parametry domu

Cena
5 300 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena včetně provize a právního servisu
Náklady na bydlení
Pouze vlastní spotřeba el. a vody
Aktualizováno
19. 9. 2024
Adresa
K Dubí, Hradištko
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
89 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
89 m2
Plocha nemovitosti
754 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Karel Kalecký

Karel Kalecký

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Hradištku (okr. Praha-západ)?

Podobné nemovitosti