Prodej bytu 2+kk, Rosice, Na Vyhlídce, 56 m2

Na Vyhlídce, Rosice

5 100 000 Kč HYPOTÉKA od 24 305 Kč /za měsíc

(vč. provize a právních služeb)

Exkluzivní partneři v Rosicích

Informace k bytu

Prodej bytu 2+KK Rosice

V zastoupení majitele nabízím k prodeji byt v osobním vlastnictví - areál Panorama Rosice, adresa Na Vyhlídce 1700, Rosice u Brna. Jedná se o krásný nový byt, dům je umístěný na kopci s krásným výhledem do okolí a bezprostřední blízkosti do přírody, ale i do samotného centra Rosic.
Dispozice = 2+kk + parkovací stání
Výměra = 56 m²
Topení = plynové (spotřeba cca 1500Kč/rok)
Internetové připojení = zřízeno přes optickou kabelovou síť, tarify od 333Kč/měsíc
Byt se nachází v 7. patře z 8 a je starý pouze 4 roky, špičkově zateplený i odhlučněný.

Byt je plně vybavený, včetně klimatizace (obě místnosti mají vlastní jednotku) a venkovních žaluzií (obě místnosti). Zádveří je vybaveno botníkem, odkládací stěnou včetně police a vestavěnou šatní skříní. Chodba je vybavena vestavěnými šatními skříněmi, ve výklenku je umístěna pračka se sušičkou. Na WC se nachází sanita (WC + umyvadlo) a závěsná skříňka na toaletní potřeby. Koupelna je vybavena sprchovým koutem, umyvadlem, topným žebříkem, koupelnovou skříňkou se zrcadlem včetně osvětlení, vysokou skříní včetně prádelního koše. Kuchyně je laděna v bílém lesklém dekoru v kombinaci s tmavým dubem, obsahuje vestavné spotřebiče - indukční varná deska, granitový dřez s výsuvnou baterií, horkovzdušná trouba, lednice s mrazákem, součástí je jídelní stůl se 4 židlemi. V obývacím pokoji se nachází rozkládací pohovka, kancelářský stůl včetně židle a pokojová stěna sestávající se ze skříně, televizního stolu, závěsné skříně a dvou polic. V ložnici se nachází manželská postel se skříněmi, velkou komodou a šatní skříní. Z ložnice je vstup na balkon/lodžii vybavený terasovou podlahou, rozkládací pohovkou a sklápěcí markýzou.

Přímo v areálu se nachází mateřská škola (cca 100m od vchodu), je zde také dětské hřiště, víceúčelové sportovní hřiště a tělocvična s možností pronájmu. Hned pod kopcem se nachází autobusová zastávka. Výborná dostupnost do Brna - autobusem 15 minut do Bohunic (Campus), vlakem cca 25 minut na Hlavní nádraží.

Veškeré spotřebiče i nábytek jsou staré 3 roky. Byt je v současné době pronajatý spolehlivým nájemníkům.

Parametry bytu

Cena
5 100 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
vč. provize a právních služeb
Aktualizováno
19. 9. 2024
Adresa
Na Vyhlídce, Rosice
ID
00005
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
56 m2
Vlastnictví
Osobní

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Svatoslav Jeřábek

Svatoslav Jeřábek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Rosicích (okr. Brno-venkov)?

Podobné nemovitosti