Pronájem obchodního prostoru, Říčany, Černokostelecká, 110 m2

Černokostelecká, Říčany

39 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ 2 500 Kč záloha na služby, provize RK 30 000 Kč)

Exkluzivní partneři v Říčanech

Informace k nemovitosti

Pronájem luxusních obchodních prostor o celkové výměře 110 m2 v novostavbě přímo na hlavní obchodní třídě Černokostelecké v Říčanech u Prahy v místě se zvýšeným výskytem osob z důvodu blízkosti autobusové zastávky.

Obchodní prostory disponují velkými výlohami a jsou přístupné přímo z Černokostelecké ulice. Součástí pronájmu je taktéž velká venkovní světelná reklama do ulici Černokostelecká a parkovací stání na vlastním pozemku.

Dispozičně je prodejna rozdělena na hlavní obchodní prostor o ploše 90 m2, doplněný o zázemí/malý sklad o ploše 5 m2, 2 x samostatné WC s umyvadlem každé o ploše 2,9 m2, dále pak kuchyňka o ploše 2,5 m2. Kromě hlavní obchodní plochy se v prostorách taktéž nalézá samostatná uzavíratelná místnost, kterou je možné využít jako sklad či kancelář o ploše 10 m2 s okny do zahrady. Součástí pronájmu je taktéž 1 parkovací stání přímo ve dvoře domu.

Prostor je vyklizený a připravený k předání, povoleny jsou drobné stavební úpravy pro účely nového podnikání.

K pronájmu od listopadu 2024. V případě zájmu neváhejte zavolat, rádi Vás uvidíme osobně na prohlídce prostor.

Parametry nemovitosti

Cena
39 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ 2 500 Kč záloha na služby, provize RK 30 000 Kč
Aktualizováno
19. 9. 2024
Adresa
Černokostelecká, Říčany
ID
O22024
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
110 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Ing. Vratislav Borský

Ing. Vratislav Borský

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu obchodních prostor v Říčanech (okr. Praha-východ)?

Podobné nemovitosti